VALIKKO
4.7.2016 13:43

Juhlalook 3.0

Juhlakesä. Mitä se sitten on minun kohdalla? Se tarkoittaa kokemuksella sitä, että heinäkuun alkuun mennessä on ennätetty juhlimaan yhdet lakkiaiset, parit rippijuhlat. Heinäkuun puolella tiedossa on yhdet häät, synttärit, hääpäivät ja mitä lie vielä lisää tupsahtaa. Viime viikonloppuna oli myös rakkaan serkkuni polttarit, joissa käytiin tankotanssimassa, ampumassa ampuradalla pistooleilla ja vietettiin aikaa yhdessä. Tietenkin perinteiset morsiussaunarituaalit odottivat myös morsianta kaikenmaailman havuineen, kananmunineen ja jauhoineen. Selkeästi morsiamella oli hymy huulilla, vaikka ihan kaikki tehtävät eivät olleenkaan niitä kaikista mieluisimpia, mutta tehtävät tuli suoritettua joka tapauksessa.

DSC_1584

Juhlimme sunnuntaina mieheni kummipojan rippijuhlat, ja oli todella järkevä päätös ajella edellisenä iltana polttareista kotiin. Mun juhlalookia en tosin kummemmin ennättänyt miettimään, kahdesta mekosta tuli valita toinen ja tukkakin pyörähti nutturalle mukavana suihkun kosteana. Kiire, tiedättekö sen tunteen juhliin lähtiessä? Se hetki, kun lähtiessä nykäiset sukkahousut jalkaan ja tokaiset ”sukkikset meni rikki’? Argh. Onneksi vuosien mittaan kokemus on opettanut ennakoimaan nämä tilanteet, ja aina kaupasta lähtee ainakin kahdet sukkikset mukaan. Ihan varalta.

Varmistelin autoon noustessa, oliko meillä sateenvarjo matkassa. No eipä ollut, ja se todellakin kostautui kirkon pihaan saapuessamme ja todellisen sadekuuron iskiessä päälle. Ja oikeastaan se vielä ikävämpi yllätys odotti itse kirkossa, todellisen hiostava kuumuus. Huh huh.

DSC_1583

DSC_1582

  • Mekko – Vila
  • Bolero – Vila
  • Kengät – Tamaris
  • Laukku – YSL
  • Kaulakoru – Kalevala Koru

Huomasin myöskin kirkon pihassa unohtaneeni kiireessä koruni kotiin (sormukset, kello, rannekorut), mutta onneksi sentään korvikset ja kaulakoru olivat viimeistelemässä juhlalookia. Kaulakoru on muuten mieheltäni huomenpäivälahja, joka oli kaulassani astellessani hääpäivänä alttarille. Tämä Pilvi-korumalliston idea on makeanvedenhelmissä sekä spektoliitissä, mutta tätä mallistoa ei enää saa ostettua. Korviini laitoin myös helmikorvakorut.

DSC_1587

DSC_1586

Mitäs tykkäätte kokonaisuudesta?

Kommentit

  • Nimetön Nimetön

    Tosi hyvä yhdistelmä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.