VALIKKO
11.7.2016 22:58

Juhlia ja päänsärkyä.

Kesäloman toinen viikko. Se että sataako vai paistaako, on oikeastaan aivan sama kunhan on lomaa. Jo pelkästään pidemmät aamu-unet ovat aikamoista luxusta. Mutta en kyllä kiellä, etteikö aurinkoisina päivinä olisi itsekin energisempi ja nauttisi auringonsäteistä. Pari päivää täällä Keski-Suomessa onkin ollut täydellisiä kesäpäiviä, jotka olen viettänyt lasten kanssa uimarannalla. Eväät mukaan kylmälaukkuun, niin välillä voi popsia laukun antimia.

IMG_3491

IMG_3493

IMG_3507

Huomenna suuntaammekin seuraavalle reissulle Ruissalon rantoihin mökkeilemään, jota odotan itsekin innolla ja saan viettää aikaa ystäväni kanssa. Kesäloman nämä pienet reissut tehdäänkin kotisuomessa, sillä elokuun alun Pariisin matka odottelee kuitenkin! Viikonloppuna oli ystäväni häät, oli aika laittaa hiuksia ja meikkejä vieraille, sekä laittaa juhlamekko päälle. Kuitenkin jouduin luovuttamaan juhlinnan sille petolliselle migreenille, joka päätti iskeä juuri sinä iltana.

IMG_3432

IMG_3441

Myös esikoisen 12v synttäreille tuli kavereita juhlimaan. Ja kaikki kamut jäivät myöskin yöksi meille, joten kyllä olikin yhden makuuhuoneen lattiapinta-ala tiukassa, kun siellä oli neitosia patjoilla. Tykkään kyllä järjestääkin näitä lastenjuhlia, vaikkakin tällä kertaa tytär toivoi ettemme olisi kotona.. Niin ne ajat muuttuvat, sentään yöksi saimme tulla ettei tarvinnut mennä naapuriin kysymään yösijaa. 😉

IMG_3378

Kun palaamme Ruissalon mökkireissulta, seuraavana kutsuvatkin sukulaissynttäreiden järjestelyt kotona – hiukan leivontaa, siivousta ja muuta mahdollista. Helppoa tämä juhlien järjestestäminenkin nykyään, kun lapset ovat niin isoja että osaavat selkeästi sanoa, mitä haluavat tarjolle. Ja minulle taisi sattumusten kautta käydä aikamoinen tuuri, ja selvisin ilman voileipäkakun väsäämistä vaan saan noutaa sen valmiiksi tehtynä tuleviin juhliin! Mulla ei oikeastaan ole tälle kesälomalle mitään sellaista ”must do”- juttuja, vaan tää loma mennään sillein omalla painollaan lomaillen. Se vissiin onkin sitä oikeaa lomaa. Ja onko lupa odottaa lomalla jo seuraavakin lomaa, sitä elokuun alun Pariisin matkaa? On on, eikö vaan? Ja voitteko arvata, alanko olla jo aika innoissani ajatuksesta, että mä olen kohta taas Pariisissa?

-Henna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.