VALIKKO
16.3.2016 21:08

Jyväskylässä valokuvaaja hakusessa?

Eräänä helmikuisena päivänä löysin itseni, tyttäreni ja Jyväskyläläisen valokuvaajan Päijänteen jäältä. Mukana oli myös lumikola ja harja. Lunta oli satanut, ja vastassa oli jäätävä viima. Mutta tartuimme lumikolaan, ja kolasimme jään esille ja viimeistelimme jäänpinnan harjaamalla. Olimme sopineet luistelua harrastavasta tyttärestäni muutamien kuvien ottamisen luonnonjäällä. Neidille harrastus on erityisen mieluinen. Mielestäni valokuvaaja onnistui hyvin ikuistamaan tämän hetken ja harrastuksen.

ida IMG002web

ida IMG004web

ida IMG017web

Haluankin vinkata teille ihastuttavasta valokuvaajasta Jyväskylässä, Melinasta, joka tekee lapsi-perhe- ja raskauskuvia. Ulkona ja sisällä. Erityinen ilo on ollut tutustua henkilökohtaisesti tähän ihmiseen jo aiemmin ystäväni kautta, ja kannustankin häntä yrittäjyyteen aivan satasella. Ja kuvat puhuvat kyllä puolestaan oikeasta uravalinnasta, vai mitä tykkäätte?

Kannattaa kysellä kuvausaikoja Melinalta joko puhelimitse ( p.040 524 5595), sähköpostilla ( melinamarissa@gmail.com)  taikka facebookin kautta. Hinnastosta sen verran, että 5 kuvan setti maksaa 69€ ja aikaa kuvaukseen on hyvä varata noin puolituntia. Oikeastaan mua itseäni harmittaakin melkoisesti, ettei meidän lasten ollessa pieniä tällaisia lapsi- / perhekuvia harrastettu laisinkaan, nykypäivänä nämä kuvat taitavat olla vähän sellainen ”trendijuttu”. Tai mikä olisikaan ihanampaa kuin ikuistaa raskausvatsa valokuvin?

ida IMG015web

ida IMG013web

Pitäkää mielessä tää mun valokuvaajavinkkaus, mikäli harkitset valokuvausta taikka miksei vaikka lahjavinkkinäkin. Käykää tutustumassa Melinan facebook sivuihin. Siellä facessa näette lapsikuvien kuvasatoa, miten ihanan söpöjä kuvia ja millaisia tunnelmia kuviin onkaan ikuistettu! Meidän perheeltä kaikki peukut Valokuvaaja Melina Matikalle ja kiitos vielä kuvista!

Kommentit

 • Nanni

  Kerrassaan upeita kuvia.

  • Henna

   Kiitti Nanni! Tässä osa kuvista, ja kyllä neiti tykkäsi myös – mikä onkin tärkeintä 🙂

 • Pia Tuononen

  Hienoja kuvia! Ja meidän pikku-SD:läinen tunnistikin puvusta heti että tyttäresi luistelee BD:ssä 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.