VALIKKO
4.5.2016 22:26

K e s ä.

Koivuissa alkaa totisesti näkyä sitä kevään vihreää, isoja lehtiensilmuja, ja ruoho alkaa vihertämään. Alkaa olemaan todellista kesän tuntua, kun lämpömittari huitelee lähes parissa kymmenessä asteessa. Mä olen miettinytkin, miten kovasti sitä kesää onkaan odottanut. Kuinka hyvä fiilis on nauttia auringonlämmöstä, antaa koirien kirmailla vapaina pihalla ja hörppiä kahvikupillinen auringossa. Jokohan kohta voisin asentaa riippukeinunkin paikoilleen? Se onkin yksi lempipaikkani työpäivän jälkeen köllähtää keinumaan aurinkoon, nauttia hetki omaa aikaa riippukeinussa.

DSC_1127

Ensimmäistä kertaa mulla on uudenlainen kesä edessä. Nimittäin mä lomailen perinteisesti heinäkuussa, mutta miehelläni loma on vasta elokuussa eli lomareissut tehdään heinäkuussa tyttöporukalla. Ja mitähän sitä kesälomalle keksisi? Vai olisiko tämän kesän juju siinä, ettei liikoja suunnittelisi vaan liikkuisi fiiliksellä taikka nauttisi vain lomapäivistä? Joko kohta voi alkaa laskemaan viikkoja kesälomaan? Nimittäin kesälomat alkavat olemaan jo ihan lähellä, eikä lapsilla kouluakaan ole montaa viikkoa jäljellä.

Ehkä mä voisin ajatella niitä lomailun hyviä puolia näinkin, kun perheen aikuisien lomat ovat eri aikaan. Yksi ehdoton etu lienee helppous liikkua, sillä kotona on automaattisesti koirien hoito järjestettynä. Ei  tarvitse sumplia koiranhoitoja. Varmasti ymmärrät siellä pointtini, mikäli perheestäsi löytyy yksi tai useampi karvakamu. Eikä ainakaan ennätä saamaan toisesta ”yliannostusta” lomapäivien aikana. Elokuulle säästän kuitenkin lomaa myös, jotta voisimme tehdä koko perheenä jonkun reissun. Mieluusti ulkomaan reissun, sillä kauan odotettu maaliskuun lomamatkammekin peruuntui ja matkakuume alkaa olemaan jo aika korkella. Mitä kohdetta sä suosittelisit kouluikäisten kanssa reissaamiseen elokuussa?

Mä olen kyllä niin kesäihminen kuin olla voi.

DSC_1129

DSC_1124

 • Jakku – Lindex
 • Toppi – Lindex
 • Koru – H&M

Joko teidän muidenkin ajatukset on jo kesässä? Melkoista opettelua on vielä aamuisin pukeutua oikein, paksut takit saa totisesti unohtaa kotiin ja sujauttaa ballerinat jalkoihin. Mutta, niin mahtavaa – kesä on täällä! Kesä, ai että mä oonkin odottanut sua!

Kommentit

 • Jaana M.

  Kyllä! Täällä ootetaan kesää ihan hulluna 🙂 Rakastan silti tätä toukokuuta <3

  • Henna

   Toukokuu on yksi parhaista kuukausista! Luonto herää eloon ja vihreys täyttää luonnon <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.