VALIKKO
24.3.2016 12:05

(Kassi)alma.

Mä ajelin viime viikon lauantaina päiväksi Helsinkiin. Olin sopinut treffit parin ystäväni kanssa, ja olikin mahtava aurinkoinen ilma ajella. Meillähän kotona jylläsi vatsataudit, ja pelkäsinkin sairastuvani itsekin siihen – olin onnistunut talven aikana välttelemään flunssia ja influenssia ja yhden kappaleen oksennustautiakin. Kuitenkin selvisin onnekkaasti tällä(kin) kertaa.

IMG_0442

Mulla oli mielessä käydä hankkimassa se karvapallo, sekä halusin tutustua Furlan myymälään. Hankin Furlan Metropolis- laukun kevättä ja kesää varten, ja kävimme liikkeessä katselemassa millaisia uutuuksia olikaan tullut. Jostain syystä olen ihastunut Furlan bucket bag- tyylisiin laukkuihin kovasti, ja testailinkin niitä, mutta oikeaa väriä ei tullut vastaan. Vaikkakin en edes tiedä mitä väriä etsisin, taikka niin – eihän mulla edes olis tarvetta sellaiselle. Mutta niinhän sitä kaikkea katselee, kun shoppailuholisti lasketaan Helsinkiin. Ja yleensäottaen Espan kiertäminen on aika tuskallista minulle.

IMG_0446

IMG_0450

IMG_0453

Hetkeä myöhemmin istuimme naisporukalla kahvikupillisella ja skumppalasillisella Espalla. Mutta heti puolustuksena, en ostanut itselleni liikkestä mitään, vaikka mieluusti olisin jotain tiettyä hankkinutkin. Mutta se järki ja makutuomarit oli onneksi matkassa mukana. 🙂 Sen sijaan anopin 60v lahjan täältä hankinkin, sekä taisipa ystävät löytää jotain mukaansa.

IMG_0479

IMG_0478

Itsellä on aina ollut jonkunlainen ihastus Louis Vuittonin Alma- käsilaukkumallia kohtaan. Nyt olen erityisesti ihastunut pienimpään bb- kokoluokkaan. Uutena oli sellainen denim-värimaailma kyseisessä laukkumallissa, jota testailinkin – ja eikö aika kivalta näytäkin? Lähinnä minua yhtäaikaa kiehtoi laukun erilaisuus mutta toisaalta koin sen taas jollain tavalla levottomaksi. Vaikka tuo Alma- laukkumalli on muodoltaan sellainen kovahko, niin jotain järjenvastaista(?) söpöä siinä kyllä on. Vai mitä mieltä olette?

IMG_0484

IMG_0492

IMG_0495

IMG_0497

Tässä vielä mustan rinnalla tuo ”denim”- värimaailma, ja alapuolella sama laukkumalli isommassa koossa. Aikamoinen kassialma mä taidan ollakin! Eli eikös tuo Alma vielä pitäisi hankkia jossain vaiheessa?

IMG_0512

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.