VALIKKO
4.3.2016 10:30

Kelpaisko uudet saappaat?

Kaupallinen yhteistyö: Crocs Suomi

Kevät saapuu, ja arvaatteko mitkä kelit? No sadesaapaskelit! Ja meillä tassutellaan tänä keväänä ihka uusissa saappaissa, kevyissä Crocsin pirteän keltaisissa sadesaappaissa. Ja minä omissa naisten saappaissa ja perheen juniori omissa lastensaappaissaan. Eikö olekin ihanan pirteät? Kelpaisko sullekin? No arvatkaas mitä?!

DSC_0823

DSC_0842

DSC_0827

Citymarketeissa on käynnissä Mammuttimarkkinat, ja Crocs toteuttaa huomenna 5.3 lauantaina 9 eri Citymarketissa ympäri Suomea Crocs – promootiot, joissa ovat esittelyssä lasten Handle It Rainboot- saappaat sekä naisten Jaunt Shorty Boot- saappaat. Juurikin samat saapasmallit, mitkä löytyy myös meidän eteisestä sekä saavat kaikki plussat meiltä. Jyväskylässä, lähikaupassani, Citymarket Seppälässä huomenna klo 11-16 pääsee asiantuntijan avustuksella sovittamaan Crocs- sadesaappaita. Ja mikä parasta, nämä saappaat myydään Mammuttimarkkinahinnoin! Ja kannattaa muutoinkin poiketa paikanpäälle, sillä lapsille on luvassa pieniä yllätyksiä (huom. tuotteita rajoitettu määrä). Tarjoukset ovat voimassa myös seuraavissa Citymarketeissa Crocs esittelyn yhteydessä: Vantaa Jumbo (esittelypisteellä myös Lapsellista bloggari Anna Haapsaari klo11-13 ), Espoo Sello, Turku Länsikeskus, Turku Kupittaa, Kuopio Kolmisoppi, Kuopio Päiväranta, Joensuu Pilkko, Vaasa Kivihaka ja aiemmin mainitsemani Jyväskylä Seppälä.

DSC_0837 DSC_0845-001

Meillä on ennestään useampi pari Crocsin kenkiä kotona, ja syynä ehdottomasti niiden mukavuus jalassa se kevyys. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan näitä Crocsin sadesaappaita jalkaan – ovat meinaan niin kevyet saappaat että yllätyin itsekin. Esimerkiksi Lasten Handle It – sadesaapas painaa vain 160 grammaa! Näissä saappaissa on sisäänrakennettu holvituki, joka tekee juuri sen hyvänistuvuuden jalkaan. Ja kuminen ulkopohja varmistaa hyvän pidon, ja voitte arvata oonko jo malttamattomana tassutellut hangellakin näillä saappailla. No oon! Ja hyvin pitää, ei pelkoa liukastumisesta – mutta huomio taattu näillä keltaisilla saappailla! 🙂

DSC_0836-001

DSC_0830

DSC_0832

Arvatkaas mitä, saan paljastaa teille hiukan etukäteen huomenna Mammuttimarkkinoilla starttaavat kampanjahinnat. Mutta HUOM! Tarjoukset ovat voimassa aiemmin mainituissa tapahtumataloissa huomisesta 5.3 alkaen!

Lasten Handle It -saappaat 25€  (norm. 34.95€)

-> värit: Sea Blue, Fucksia ja Yellow

Naisten lyhytvartiset Jaunt Shorty- saappaat 29€ (norm.39.95€)

-> värit: Rasberry, Black ja Yellow

Huom! Myös kaikki lasten pistokkaat clogit 15€!

************************************************************

DSC_0835

Lasten Handle It – sadesaappaan yksi huomionarvoinen juttu on heijastin kannassa. Ja kahvat helpottavat pienemmänkin lapsen saappaiden pukemista jalkaan. Puolestaan Naisten Jaunt Shorty Boot- saappaan suosituimmaksi väriksi on noussut keltainen – ihmekös tuo, keltainen tekee harmaastakin sadepäivästä aurinkoisen! Ja onkin ihanaa mielestäni saada pukeutumiseen väriä, kun kevätkin on ihan nurkan takana! Käykää kurkkaamassa Citymarketeissa Crocsin sadesaappaat ammattilaisen avustuksella huomenna klo 11-16, ja ilmoittakaas mullekin lähtikö kenties sinnekin uudet saappaat matkaan mukaan!

DSC_0838-001

Seuraavissa Citymarketissa Crocs – promootiot huomenna lauantaina 5.3 klo 11- 16:  Vantaa Jumbo – Espoo Sello – Turku Länsikeskus – Turku Kupittaa – Kuopio Kolmisoppi – Kuopio Päiväranta – Joensuu Pilkko – Vaasa Kivihaka – Jyväskylä Seppälä

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.