VALIKKO
5.6.2016 13:28

Kesän juhlakausi alkoi!

Koululaisten kesälomat alkoi. Todistukset haettiin lauantaina, ja ylioppilaatkin saivat nostaa valkoiset lakkinsa päähän. Meidän kesän 2016 juhlakausi alkoi ylioppilasjuhlilla.

DSC_1271

Voisin väittää, että aikuinenkin voi kasvaa ihmisenä. Juurtuneet tavat ovat aika syvällä, mutta jos oikein yrittää niin joitakin asioita voi oikeasti muuttaa. Tai ainakin joitain asioita vaimentaa, etteivät ne ole niin vahvoina omassa toiminnassa. Kuten esimerkiksi minun kohdallani se paniikki ennen juhliin menoa, ”mitä päälle” – ”miten hiukset” – ”kiire kiire”. Olenkin päättänyt hoitaa koko muun perheen juhlavarustelut kuntoon ennenkuin koskenkaan itseeni, olipa kello sitten mitä vaan. Eilen aikaa oli vajaa tuntia valmistautua juhlakuntoon, ja hyvin ennätin silittää miehen paidan ja laittaa tyttären vaatteet, korut ja hiukset ennenkuin sujahdin suihkuun ja laitoin itseni juhlalookiin. Oikeastaan aikamoinen onni onkin, että omat hiukseni ovat kasvaneet pidempään mittaan, sillä hetkessä ne sain kiepautettua nutturalle – ja lookistani taisi tulla hiukan espanjalaistyylinen. Hiukseni ovat juuri sopivanmittaiset pyöräyttää nutturavalkin ympärille!

DSC_1269

Mä selvisin eilisestä ilman paniikkikriiseilyä, vaikkakin juhla-asujen suhteen pientä päänvaivaa meinaakin olla. Nimittäin jostain syystä olen aika tarkka, ettei päälläni olisi samoja asuja juhlissa. Ja toisekseen, ne kilot, mitä olen kerännyt kroppaani, tekevät asujen valintaan oman juttunsa, nimittäin ei ne ihan samalla tavalla istu kuin X-määrä kiloja vähempänä. Mutta niin, valitsin asukseni pari kesää taaksepäin hankkimani valitsin asukseni pari kesää taaksepäin hankkimani Dramagalleryn mekon. Vihreä väri on yksi ehdottomia suosikkejani, ja vihreä sopii mielestäni hyvin omiin värisävyihini. Mutta mitä mieltä te olette?

www.dramagallery.fi

DSC_1268

Koska ne hellekelit eivät viikonloppuna enää hellineet, päädyin laittamaan huivin mekon kaveriksi lämmittäjäksi. Laukkuna oli luottolaukkuni, Louis Vuittonin Eva, yksi niitä klassikkolaukkuja. Koruina minulla oli Kalevalakorun korut – ehdottomat suosikkini juhlissa ovat Mama Aurore korusarja, josta kuvassa minulla korvakorut ja kaulakoru. Toivon ehdottomasti tämän kesän juhlakauteen hiukan lämpimämpiä kelejä, sillä eilen oli pakko illalla käydä lämmittelemässä saunassa – hei, nyt on kesäkuu. Pliis, voitaisko saada vähän lämpöä lisää?

http://www.kalevalakoru.fi/

IMG_2559

IMG_2561

Nyt sitten seuraavana juhlitaan parin viikon päästä rippijuhlia, ja saadaanko lie seuraava syy ikäkriiseilyyn? Nimittäin eilenkin keskusteltiin ylioppilasjuhlissa, koska itse kirjoitin ylioppilaaksi ja vastauksena ”kauan” toimii aina. Ja kyllähän siitä aika monta vuotta onkin, mutta ei passaa liian tarkkaan ruveta niitä vuosia laskemaan.. Juhlakesä 2016 pitää sisällään myös kahdet häät, ne ehkä ne iloisimmat juhlat rakkauden juhlat, vaikkakin nessupaketteja niissäkin minun kohdallani tarvitaan!

Onko teilläkin tänä kesänä juhlia tiedossa? Meillä tää kesä on poikkeuksellinen, kun juhlitaan näin paljon. Ystävien lapset pääsevät yksi kerrallaan jo ripille, ja tuleehan tänä kesänä meidänkin hääpäivästä jo kymmenen vuotta sekä esikoisen 12v synttäreitäkin juhlitaan. Mitä sitten omaan ikään tulee, ja niihin synttäreihin, niin voisin hyvin ”kadota Saharaan” omien synttäreiden aikaan elokuussa. Mutta toisaalta ei lienee kuitenkaan hullumpi idea juhlistaa niitä hiukan etuajassa vaikkakin yhdessä Ranskan suosikkikohteessani? Mutta missä, arvaatteko?

Mahtavaa juhlakautta ihan jokaiselle!

 – Henna –

Kommentit

 • Kas, täälläkö sinä nykyään bloggaat? Onnea uuden blogikodin johdosta! Ihana juhla-asu… Olet kaunis <3

  • Henna

   Voi kiitos! Ja täällähän minä, kuinkahan moni tipahti siirtymävaiheessa pois. :/ Kivaa kesää sinne!

 • Mankka

  Vihreä sopii sulle tosi hyvin. Voi koska nähtäisiin taas 🙂
  Meillä on niin päin, että mies silittää munkin paidat, on meinaan aika taitava siinä hommassa.

  • Henna

   Voi kiitos ihana! Mä itse tykkään vihreästä kyl kans! Ollaan yhteydessä, voisin tulla sinnepäin <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.