VALIKKO
3.4.2016 15:12

Keväinen sisustuskuume.

Onko siellä kanssani samanlaisia ”kevätkummajaisia” – keväällä iskee jokin ihmeen sisustuskuume? Mä tunnustan hulluuteni esimerkiksi sisustustyynyjen kanssa, nimittäin tänä(kin) keväänä piti päivittää tyynynpäällisien ilmettä. Nämä löytyivät H&M Homen valikoimasta, verkkokaupasta, ja vieläpä alennuksesta! Mutta bongaatteko jotain muutakin uutta?

DSC_0953-001

DSC_0954-001

Niin, innostuin perjantaina hankkimaan Askosta uuden maton olohuoneeseemme. Askossa sai perjantaina yhdestä tuotteesta -40% alennusta, ja pähkäilin millaista mattoa etsisin. Valitsin musta-valkoraitaisen puuvillamaton, käytännöllisyyden kannalta, helppo pestä kesällä ja ei irtoa nukkaa. Ongelmanahan kotonani on juurikin koirat ja matot, nimittäin koirat rakastavat hangata itseään mattoja vasten ja vanhempi karvakamu oksentaa jokainen (jokaikinen) kerta juurikin matolle. Meillä on ollut valkoiset nukkamatot olohuoneessamme, mutta kyllästyin nukan irtoamiseen sekä siihen, etteivät matot kestä kirkkaanvalkoisena koiraperheessä. Joo, matot on siis alunperin hankittu ennen koiria..

DSC_0956-001

DSC_0958

Mä tykkään myös paljon H&M:n lasisista kynttiläpurkeista. Ja hintatasoltaan ne ovat juuri omia sisustamiseen, näitä minä raaskin huoletta polttaa – viittaan siis lähinnä Partyliten kynttiläpurkkeihin, joita tälläkin hetkellä minulta löytyy. Kaapista. Rasiassaan.

DSC_0957-001

DSC_0955-001

Meidän perheen kevään suosikkiväri on turkoosi, monessakin mielessä, mutta kyllä mun mielestä tällainen roosa toimii myös kevätsisustamisessa. Mitäs mieltä olette? Ja olisitko itse valinnut puuvillamaton koiraperheeseen vai mitä olisit suosinut?

Kommentit

 • Nanni

  Kevät se vaan herättää meidät nukkuvat sisustuspörrääjät hereille. Täälläkin on puuhattu yhtä sun toista mutta mitään uutta ei ole osteltu.

 • Aikku

  kyllä täälläkin sisustusinspis iskee näin keväällä!

  • Henna

   Keväällä aurinko tekee mielelle kummia 😉

 • Anu

  Kyllä! Talven jäljiltä sitä hieraisi silmiään ja piti lähteä kauppaan. Hankin juuri uuden maton ja sisustustyynyt ja torkkupeitteen ja ja ja… 🙂 Vielä kun joku pesisi ikkunat niin olisi aika ihana kevätkoti täällä.

  • Henna

   Selkeää sisustuskuumetta! 😉
   Meillä onneks mies hoitaa ikkunanpesut, Kärcherin pesurilla!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.