VALIKKO
18.3.2017 12:57

Kuinkas ne mun microbladingit?

Microblade jälkihoito-ohjeissa mainitaan, että paranemisprosessi on kolmivaiheinen. Ensimmäisessä vaihessa ihon pintakerros paranee, kakkosvaiheessa kuollut iho kuoriutuu ja kolmannessa vaiheessa pigmentti vähenee. Mulla on menossa jokin kakkosen ja kolmosen väliltä, ja kulmakarvoja kutisee melkoisesti. Ahkerasti olen rasvannut sekä kookosöljyllä ja betanhenilla, enkä ole laittanut mitään meikkituotteita lähellekään kulmiani. Ohjeissa mainitaan, ettei kuollutta ihoa saisi itse irroittaa – tässäpä se maltti taitaakin olla, meinaan näyttää hassuilta sellaisen valkoiset ihoriekaleet taikka mustat pienet täplät joita irtoaa. Yllättävän vähän tai yllättävän maltillisesti paraneminen on tapahtunut, enkä ole säikkynyt paranemisvaiheita.

Myös värin pigmentin haalistuminen voi toisia ahdistaa, mutta tämä on täysin normaalia ja todellinen lopputulos voidaankin arvioida oikein vasta touchupin jälkeen. Minulla tämä aika on nyt neljän viikon päästä, ja tämä ensimmäinen käsittely tehtiin siis viikko sitten. Mä koen, että kulmissani käsittely on alkanut kivasti pehmenemään, eikä rajat ole niin ”piirretyt” enää. Kolmipäiväisessä myyntikokouksessa ei kukaan olisi arvannut, että kulmissani olisi jokin käsittely / väri, kun kuulemma niin aidoilta ja luonnollisilta näyttivät. Eli ainakin nyt vaikuttaa siltä, että microblanding oli mulle se nappivalinta, nimittäin nimenomaan luonnollista loppulosta minä hainkin!

Mun vasemman puoleisessa kulmakarvassa on sisänurkassa iholuomi, jonka päälle emme väriä laittaneet. Muutoin tykkään kulmien luonnollisesta mallista, ja siitä että ne ovat luonnollisen paksut. Vierastin kestopigmentointeja nimenomaan niiden ”viivamaisen” ulkomuodon vuoksi, vaikka varmasti niissäkin tekniikka on tullut eteenpäin ajan mukana.

Näissä kuvissa näkyy tilanne viikko microbladingin jälkeen. Alimmissa kuvissa näkyy parhaiten luonnonvalossa oikea tummuus, sekä kulmalinjojen pehmentyminen. Ja tosiaan, kaikenkaikkiaan kivasti mennyt paraneminen, eikä ole mitään kriisejä tullut ihon uusiutumisen kanssa, vaikkakin välillä aikamoisesti kulmia kutittaakin. Silloin tietää, että on aika laittaa rasvaa kulmille, niin kutina helpottuu.

Ennen ja jälkeen kuvat löydät edellisestä postauksesta, täältä: http://www.stoori.fi/pakkomielteita/microblading-kokemukseni/ .

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.