VALIKKO
28.2.2016 18:53

Kun rintaa puristaa.

Tiedättekö sen fiiliksen, kun ihmisen sisällä puristaa rintaa pelosta ja tuskasta? Sen ahdistuksen, joka ei anna rauhaa ja vie yöunetkin? Mä tiedän.

IMG_9999

Tää viikko on ollut sellainen viikko mun elämässäni, mitä en ikinä olisi arvannut vastaantulevan. Viikko, jollaista en osannut pelätä pahimmissa painajaisissakaan. Viikko, jota en kenellekään toivoisi. Sellainen helmikuun viimeinen viikko, jona olen valvonut enemmän kuin ikinä. Viikko, jona ulkoisilla ominaisuuksilla ei ole ollut mitään merkitystä taikka omat itsekkäät ajatukset on saanut heittää pois. Tai oikeastaan niitä ei edes ole tullut. Mun viikko on pitänyt sisällään hurjasti surua, epätietoutta ja pelkoa. Mutta silti samalla viikko, jonka aikana olen huomannut kasvavani hurjasti ihmisenä. Viikko, joka on sitonut perhettämme vahvemmin yhteen. Viikko on ollut myös sellainen, joka on täysin mullistanut helmikuun meidän perheessämme. Enää helmikuu ei ole vain juniorin synttärikuukausi ja ystävänpäivä, se on samalla ”musta helmikuu”.

Koska en tiedä, mitä ensi viikko tuo tullessaan – voi täällä blogin puolella vallita määrittelemättömän pitkä hiljaisuuden aika. Mä varmasti tuun avaamaan myöhemmin, mitä mun viikko on pitänyt sisällään mutta vielä en ole siihen valmis. Silti, olen hurjan kovasti sitä mieltä, että onneksi emme tiedä kaikkea mitä edessämme on vastassa. Kokemukset todellakin muovaa meistä juuri sellaisia, mitä ihmisenä sisältä olemme. Mä olen tämän viikon aikana nähnyt, kokenut ja pelännyt monia uusia tilanteita. Itkenyt liian monta kyyneltä. Tiedostanut paremmin kuin ikinä, kuinka kultaisia ihmisiä ympärillämme onkaan. Olen osannut, osittain pakonkin sanelemana, ottaa uuden perspektiivin asioihin – kannattaako kaikesta pienestä edes stressata? Mikä oikeasti minulle, ja elämässäni onkaan tärkeää? Mä tiedän hyvin jo omasta elämänkoulustani, että toisia elämä koettelee enemmän, mutta tiedän myös sen, että mä olen taistelija.

IMG_9919

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.