VALIKKO
26.4.2016 19:58

Lahjavinkki äidille!

Mä en muista koska viimeksi olisin käynyt kosmetologilla. Joo joo, ihonpuhdistus säännöllisesti ynnä muut jutut. Kaverikin olisi kosmetologi, joten ajan varaaminenkin olisi helppoa. On tainnut silti vähän jäädä. Eikä ole kyse siitä, ettenkö haluaisi hoitaa ihoani. Silti ne omat hetket kosmetologilla on viimeksi koettu useampi vuosi taaksepäin, en uskalla edes laskea montako vuotta sitten. Mutta lauantaina pääsin nauttimaan tästä ihanuudesta, ja sepä olikin varsin rentouttavaa. Vaikka itsekin olen kosmetologi, niin ajat / laitteet / palvelut ovat tulleet omista ajoistani eteenpäin hurjasti ja osaan nauttia hoidoista sen erityisemmin miettimättä kuinka teknisesti mikäkin hoito toteutetaan. Voisin osata nauttia vielä enemmänkin, kun malttaisin pitää suuni kiinni ja lopettaa höpöttämisen.

IMG_1540

Itseasiassa olimme työporukallani rentoutumassa lauantaipäivänä, ja valitsimme ryhmälle sopivan kauneushoitolan – Kauneuskeskus Eleganssin joka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa Harjun kupeessa. Kauneuskeskus Eleganssi pystyi sulavasti ottamaan vastaan kuusi henkisen ryhmän, ja varmistivat viihtyvyyteemme pienillä tarjoiluilla. Eleganssin upeat, viimeistellyt tilat saivat mielemme rauhoittumaan sekä ihastelemaan puitteita. Itse testasin hoitomuotona Hydrafacen, jolla on monia käyttömuotoja. Oletko itse testannut täysin kivutonta, ilman ihonpunoittamista ( ihon herkkyydessä eroja) tehtyä ihonpuhdistusta? Palveluna tämä on nopea, noin 45min ja samalla laitteella saadaan tehoaineet syvälle ihoon. Ainut miinus siitä, että minähän nautin kasvojen hieronnasta, niin sitä tässä palvelussa ei lainkaan ollut. Muutoin ehdottomasti erityisen nautinnollinen tapa syväpuhdistaa ihohuokoset!

Mä ehdotankin teille kaikille äitienpäivälahjavinkiksi lahjakorttia kauneushoitolaan, nimittäin sen verran arjen luxukselta kasvohoitokin tuntui. En tiedä kuinka moni äiti malttaa ottaa sen oman ajan, ja käydä säännöllisesti kauneushoitolassa? Luulen, että kuka tahansa nainen ilahtuisi kauneushoitolan palveluista ja mieluusti lahjaksi palveluita ottaisikin. Ja toisinaan voi olla ihan hyvä ajatus ajatella vain itseään, ja vaikka vain ihan itsekin hemmotella itseään ja astua kauneushoitolaan. Omasta ihosta olisi tärkeää huolta, hoitaa oikein sekä käyttää oikeanlaisia tuotteita. Kukapa muu osaisi opastaa meitä naisia paremmin kuin kosmetologi? Saattaisikohan äiti nauttia omasta hemmotteluhetkestä enemmän kuin jostain paketista?

IMG_1542

Hemmotteluhetkien päälle olimme varanneet lisäksi meikkausajat, jotta olisimme valmiit astelemaan vielä ruokailemaan. Mitäs mieltä olette meikkini lopputuloksesta?

IMG_1523

IMG_1566

Kommentit

  • Nimetön Nimetön

    Kaunis luonnollinen nuorekas meikkii. Kaunis olet.
    Mari

    • Henna

      Kiitos Mari! Meikki oli sopivan luonnollinen 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.