VALIKKO
14.10.2016 10:18

Liian lällyä?

dsc_0988

Talvitakki. Se onkin jännä juttu, nimittäin tää takki huusi, kiljui, ryömi mun perääni, tarttui nilkkaani kiinni, ja sitä rataa. Uskotteko? Hah, no ei nyt ihan mutta siltä se tuntui kun iskin silmäni tähän. Eikä tilannetta helpottanut se, että testasin takkia päälleni, ja sepä istui täydellisesti. Tää mun harmaa takki löytyi Mark&Spenceriltä, ja tätä ei vaan voinut jättää ostamatta, kuten varmaan aiemmasta voi jotain sellaista päätellä. Ja kun hankin viime kuussa talvihuivin niin tämä harmaa takki natsasi täydellisesti huivin kanssa. Vaikka mä en varsinaisesti olekaan sellainen haaleiden ja ”lällyjen” värien käyttäjä, niin tämä vaaleanpunainen huivi yksinkertaisesti vain kolahti ja samoin tää takki. No, puhukoon kuvat puolestaan!

dsc_0989-001

dsc_0982-004

 • Takki – Mark&Spencer
 • Huivi – Louis Vuitton

dsc_0983-003

Nyt olen huomannut vaatekaupoissa paljon monensävyisiä harmaita ja valkoisen sävyjä talvitakeissa. Joten kyllä tänä talvena harmaa ja vaaleammat sävyt ovat selkeästi se ulkopukeutumisen juttu, vaikka kyllä niitä tummiakin ihan kerrakseen näyttää olevan tarjolla. Löysin myöskin Gina Tricotin alerekistä kivan vaaleanharmaan neulehameen, joka varmasti sopii tämän takin kaveriksi varsin hyvin!

dsc_0985-004

dsc_0987-002

Nyt alkaa olemaan pakkasöitä, todella sumuisia aamuja sekä liukkaita tienpintoja. Autokin vaatii jo talvirenkaita, ehkä itsekin nappaan nämä kohta käyttööni! Mitä te olette mieltä, onko yhdistelmänä liian lälly? Omasta mielestäni ei ollenkaan, varsinkaan kun käytän paljon tummia vaatteita muutoin ja eihän kaiken tarvitse olla talvella niin tummaa, eihän?

Kommentit

 • Nanni

  Toi takki on malliltaan ja väriltään just sellainrn mitä olen etsinyt. Tukholmassakin juoksin villakangastakkien perässä.

  • Henna

   No voih! Mä löysin tän Mark&Spenciltä täältä jyväskylästä, pitää sun tulla tänne 😉

 • Have an Ice Day

  Vaaleanpunainen ja harmaa ovat vaan niin täydelliset yhdessä (mulla sama väriyhdistelmä tänään päällä 🙂 )

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.