VALIKKO
12.11.2016 11:28

Mä paljeteissa.

Huh! Ensimmäiset pikkujoulut takana – ja tuhkimo oli puoliltaöin hotellihuoneessa lepäämässä. Pikkujoulut juhlittiin työasioiden lomassa Turussa, jossa muuten oli viikolla aikamoinen ”lumimyrsky”. Pikkujoulujen pukukoodi oli jotain kimalletta tai muuta tähteyttä, joten itse tulkitsin että nyt pitää asun kimaltaa – vaikken ihan illan discopallokaan halunnut olla.

img_7335

Päädyin siis johonkin sellaiseen asuvalintaan, mitä en koskaan ajatellut päälleni pukevan. Nimittäin paljettimekkoon. Mekkoni oli kuitenkin mustista paljeteista valmistettu, eikä niin kimaltava kuin mitä se hopeisena olisi varmasti ollut. Kuitenkin nämä ylimääräiset kilot aiheuttivat päänvaivaa, koska en halunnut mitään ”makkarankuorta” pukea päälleni enkä myöskään näyttää siltä discopallolta tai yleensäkään pallolta. Päädyin siis yhden normikokoani isompaan mekkoon, mikä vaikutti olevan hyvä ratkaisu. Nimittäin paljettien ikävä puoli on niiden terävyys. Ensinnäkin paljetteihin tarttuu helposti mikä tahansa kiinni, puhumattakaan koruista tai hiuksista. Paljetit ovat aika ikävän teräviä ja tuntuvat repivän oikeassa asennossa ikävästi ihoa, ja kokemuksella voin suositella olemaan varovainen paljetti – sukkahousut yhdistelmän kanssa. Nimittäin rikkihän ne sukkahousut menivät siitä mekon alahelman kohdalta näyttävästi, mutta onneksi vasta loppuillasta – tai ainakin vasta silloin itse hoksasin mitä oli tapahtunut.

img_7279

Mekon löysin Gina Trikosta, korvikset Glitteristä ja kaulakorun Lindexiltä. Muut glitterasusteet olivat edellisten pikkujoulujen jäljiltä jemmassa. Pikkujoulukenkinä minulla oli mustat Minna Parikat, ja täytyy sanoa että tämä minulla olevat Jodie-mallin korkokengät ovat ehdottomasti jalassa parhaimman tuntuiset korkkarit. Näissä ei jalka väsy, vaikka kuinka paljon tanssisikin taikka seisoskelisi. Minulla on saman mallin kengät sekä mustana että punaisena, ja tällä kertaa pikkujoululook oli mustanpuhuva kimalluksella höystettynä.

Mitäs tykkäsitte?

img_7280

Olin hankkinut myös sitä ”jotain tähteyttä” ja päädyin ostamaan paristoilla toimivat tähtivalot sekä itselleni että kollegoilleni. Illan aikana valot olivat meidän tiimillä kaulassa toimien koruina. Pahoittelen kuvien laatua, puhelimella ilman salamaa vähässä valaistuksessa ei vaan millään tullut tämän tarkempia kuvia. Mun omaa lookia kommentoitiin ”espanjaiseksi”, ja näin monesti minulle sanotaankin kun hiukset on napakasti kammattu taaksepäin ja huulissa on punaista huulipunaa. Ehkä tällä kertaa vielä niskanuttura (joka ei näy yhdessäkään kuvassa) korosti tuota vaikutelmaa.

img_7286

Takana on pikkujoulukauden avaus, ja täytyy sanoa että vieläkin hymyilyttää kun miettii näitä pikkujouluja. Joko siellä te olette aloittaneet pikkujoulukauden?

Kommentit

  • Nanni

    Sää oot muru niin upea ja höpö höpö mistään kiloista.
    Meilläkin olisi paritkin pikkujoulut mutta en ole vuosiin ostanut mitään juhlavaatetta eli nyt olisi kiva ostaa jotain mutta minkälaista ja mistä ja ennen kaikkea millä rahalla.

    • Henna

      Jos ei muuta niin vähän kimallusta korujen muodossa. Käy kurkkaa esim gina trikot, edullisia 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.