VALIKKO

Marimekossa väri-iloittelua! Käy kurkkaa!

Koska viimeksi olet pistäytynyt Marimekossa? Mä taisin eilen käydä pistäytymässä, taikka viettämässä mukavaa aikaa ystävien kanssa ystävänpäivän teeman mukaisesti – ja löysimme toisemme pukukopeista testailemassa Marimekon uutuuksia myymäläpäällikön asustaessa meitä, ja valitessa asuvaihtoehtoja. Ihastelin myöskin esillepanoja ja monia uutuustuotteita. Ehkäpä mä vähän vilautan mihin mä kiinnitin huomiota..

DSC_0407

DSC_0417-001

Hei niin, ensimmäisenä vinkkaus Ystävänpäiväviikon kampanjasta, nimittäin Marimekolla oli kampanjassa mukit sekä kulhot. 2kpl mukeja yhteensä 28e ja 2kpl kulhoja 39e, vähän niinku yks mulle ja yks sulle. Ystävälle tietenkin. Mutta vinkkinä sinne, jos haluaakin muistaa vaikka itse itseään ystävänpäivänä. Tai vinkkattavaksi eteenkin päin. Marimekon mukit on ajattomia, ja ainakin meillä päivittäisessä käytössä.

DSC_0401

Ääh! Mutta nää laukut, niin ihania nahkaisilla osilla ja hihnoilla! Oli mukavasti vaihtoehtoja värimaailmassakin musta-valkeaa, vihreää, tummansinistä taikka täyttä vanchettanahkaa. Ja tietenkin kaikkiin näihin laukkuihin sointuvat asut sekä huivit. Mä en ala miten ihania.

DSC_0402 DSC_0403

DSC_0414-001

DSC_0405

DSC_0404-001

DSC_0437-001

DSC_0440

Vihreän värin ystävänä mä kiinnitin huomion vihreään uutuushuiviin sekä olkalaukkuun. Huivi kuvassa on Papajo– huivi ja laukku puolestaan Kaisa– laukku. Ainakin mustan asukokonaisuuden kanssa nuo antavat yhdessä mukavan värisilauksen. Ja kuten alla olevassa kuvassa näkyy, olisi hengarista löytynyt myöskin samaan sävyyn silkkipaitakin. Väriä ei Marimekon keväästä puutu, on monenlaista värillä iloittelua. Murrettuja värejä, voimakasta vihreää, voimakasta oranssia, kirkasta keltaista ja sinistä monessa sävyssä. Mutta toi laukku oli oikeasti aika kiva, hyvänmittainen hihna ja muutenkin laukun kokoluokka hyvä. Sopivasti persoonallista otetta yhdistettynä ajattomaan vanchettanahkaan.

DSC_0411 DSC_0412-001 DSC_0410-001

Mäkin hieman yllytettynä testasin Marimekon oranssin silkkipaidan, paita oli nimeltään Penny. Kivantuntuinen päällä ja värikin ihan passeli, mutta selkeästi rintojen kohdalta paita ei vain istunut. Yksi koko isompi olisi ollut liian iso. Ja väri-iloittelua keltaisen laukun kanssa. Mutta on toi oranssi aika upea väri, puhumattakaaan miltä noi Marimekon silkkipaidat tuntuu päällä! Ootko käynyt säkin ehkä testaamassa?

DSC_0429-001 DSC_0430-001

Myös tuo murrettu vihreä on selkeästi Marimekon kevään juttu. Sitä löytyy laukuista, huiveista, vaatteista sekä pyyhkeistä ja petivaatteista. Ja nuo uudet Marimekon Meri– huivit ovat mielestäni jotenkin upean läpikuultavia villahuiveja, ja voitteko uskoa että minun kaveriporukasta jokainen ainakin ihastui johonkin Marimekon uutuushuiviin jollei huivit mennyt kassankin kautta? Nyt on upea valikoima huiveja Marimekossa, jos haluaa kevääksi vähän piristystä pukeutumiseensa. Ja suosittelen joku kerta kokeilemaan, että annatkin vapaat kädet Marimekon taitavalle henkilökunnalle ehostaa sinut vaattein ja asustein, saatat yllättyä taikka jopa ihastua aivan uusiin väreihin. Niin kävi meidänkin porukassamme – yllättävät värit voivatkin korostaa esimerkiksi silmiesi väriä taikka muuten värit istuvat täydellisesti sinulle. Aina se oikea väri ei olekaan se musta.

DSC_0416

DSC_0450

Vaikka onhan se musta värinä varma ja ajaton, ja esimerkiksi kuvassa näkyvän laukku- ja huiviyhdistelmän voisin kotiuttaa anyday.. Iskeekö nämä Marimekon kevään uutuudet sinuun?

DSC_0423-001

Iso kiitos Palokan Marimekon henkilökunnalle avusta, ja siitä että sain ottaa kuvia ja jakaa niitä täällä blogissani.

Kommentit

 • Jenni

  Voi että, mä oon vasta netissä (viimeksi eilen) ihastellut etenkin noita uutuuslaukkuja! Pitänee käydä ihan fyysisesti liikkeessä kun noin valtavan paljon ihanuuksia vaatteistakin löytyy. Tarttuiko mitään matkaan, vai maltoitko vielä mielesi 😉 ?

  • Henna

   Minähän olen malttamisen superepämestari 😀

 • Jaana M.

  Marimekolla on kaikkea ihanaa! Stokkalla oli muuten sama tarjous mukeista, 14€ per muki. Sinne oonkin ens viikolla menossa pikkasen ostoksille. Ihanaa viikonloppua <3

  • Henna

   Ihana viikendiä! Ja hyviä shoppailuja <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.