VALIKKO
29.6.2016 19:22

Mistä sulla riittää aika?

Multa kysyttiin tänään, että mistä mulla riittää aika tähän bloggaamiseen? Niin no, valitettavasti kuten olette huomanneet, niin postaustahtini on harventunut, joten kyllä se aika on välillä melkoisen kortilla täälläkin. Väittäisin, että mitä parempi keli ulkona on – sitä vähemmän sisällä viihdyn, ja kun taas sade piiskaa luontoa – sisällä on ihan mukava olla, ja istahtaa tietokoneellekin. Mä rakastan kesää ja aurinkoa. Sitä kun linnut laulaa, aurinko paistaa ja nurmi tuoksuu. Hetkeä kellahtaa nurmelle selälleen ja olla vaan. Hetkeä rauhoittua työpäivän jälkeen kahvikupin kanssa takaterassille. Sipsutella nurmella paljain jaloin. Niin monta kesäistä juttua, josta ei voi olla tykkäämättä. Jo pelkästään aamupala terassilla saa koko päivän alkamaan astetta paremmin, ja ainakin isommalla hymyllä.

DSC_1247

Mun ajankäytön yksi tärkeä huomio on lienee se, että suosin arjessani nopeita vaihtoehtoja. Mitä se sitten oikeasti käytännössä tarkoittaakaan. Ainakin sitä, etten vietä keittiössä tuntitolkulla aikaa vaan suosin nopeita, helppoja arkiruokia. Lisäksi teen mieluusti edellisenä iltana seuraavan päivän ruuat valmiiksi. Eikä käy kieltäminen, että mieluusti ruokailisin myöskin ”ulkona” ravintolassa. Ja vaikka olenkin melkoinen siivousintoilija, niin siinä asiassa on tapahtunut kyllä jotain! Nimittäin arki-iltoisin meillä ei imuri heilu taikka hurise, useimmiten joko perjantaina tai viikonloppuna sitten siivoillaan arki-iltojenkin puolesta. Pyykinpesun suhteen tunnetusti onkin sitten aivan eri laulu, onpa mikä tahansa päivä, niin mä vaan rakastan sitä pyykkäämistä. Hitsi sitä puhtaanpyykin tuoksua! Yes, I know..

DSC_1410

Yleisimmin mun blogiaika onkin illalla, iltatoimien jälkeen kun lapset ovat menossa yöunille. Se hetki, kun voi rauhoittua ja hengähtää. Monesti myös se hetki, kun parempi vaihtoehto olisi mennä jo itsekin nukkumaan. Taikka hetki, jolloin voisi lukea vaikka kirjaa. Mutta mä istahdan keittiönpöydän ääreen ja naputan tietokonetta. Mutta toisaalta oon tosi tarkka myös omista yöunistani, joten niistä en ole valmis tinkimään. Oon yleensäottaen pohtinut, pitäisikö mun pitää kesän ajan taukoa bloggaamisesta? Samalla mä olen pohtinut myöskin sitä seikkaa, että kannattiko tää blogiosoitteen siirtäminen tänne Stoorin puolelle – lukeeko tätä enää kukaan? Ainakin kommenttien suhteen aikamoinen alamäki on ollut. Ja miten niinku yleensäkin, jaksatteko te vielä lukea mun höpinöitä?

-Henna-

Kommentit

 • Nimetön Laura

  Jaksetaan lukea, tai ainakin yksi täältä ilmoittautuu! Kiitos kivasta blogista!

 • Liisa

  Kyllä me jaksetaan 🙂 Mä luulen, että yleensäkin kesäisin kun kelit paranee niin ihmiset lukee vähemmän blogeja ja toisaalta bloggaritkin postailee vähemmän. Älä mene minnekään <3

  • Henna

   Totta.
   Ja kelle mä vuodattaisin pakkomielteitäni. <3

 • Nimetön Paula

  Täälläkin yksi vakkarilukija,jatka vaan ☺Aurinkoista kesää itä-Suomesta

  • Henna

   Aurinkoista kesää myös sinne!

 • Päivi

  Hei!
  Kyllä mäkin jaksan täällä käydä, mutta kieltämättä en kauhesti innostunut kun siirsit blogisi tänne. Enkä pysty edes antamaan siihen oikein mitään selitystä. Oikein Ihanaa kesän jatkoa sinulle perheinesi!

  Päivi

  • Henna

   Kiitos rehellisestä kommentista!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.