VALIKKO
25.7.2017 13:30

Miten tästä eteenpäin?

Kesälomat vietetty, levätty, nukuttu, nautittu auringosta!

Blogikin ollut hiljaisuudessa kuukauden ajan, ja täytyy rehellisyyden nimissä sanoa senkin olevan vapauttava tunne. Mä en osaa sanoa, miten ja millä askelmerkeillä tätä mun bloggaamista tulen jatkamaan vai olisiko parempi vain luovuttaa tää homma niille, jotka sen osaavat? Blogi on tavallaan toiminut minulla hiukan päiväkirjamaisesti, ja sen pariin on ollut kiva mennä erilaisten pakkomielteiden kanssa. Aina on ollut kiva kuvata kauniita, ihania asioita. Ottaa erilaisia asukuvia, joissa en kuitenkaan koskaan ole luonnollisesti osannut olla tai aina kiireessä ne tullut napattua. Olla osaamatta juurikaan säätää kameraa, vaan kuvat on otettu automaattiasetuksilla. Kertoa asioista / elämästä tietty puoli, muttei kuitenkaan kaikkea.

Täytyy sanoa, että vuodet ja elämä itsessään on tehnyt tehtävänsä, eikä mua juurikaan sytytä se, että montako ja minkälaista laukkua mulla on. Pakkomielteitä lienee mulla aina, mutta osaan elää niiden kanssa, eikä materialismi ihan oikeasti tuo onnea. Se saattaa tuoda hetkittäistä iloa, mutta onnea ei missään nimessä. Se onni löytyy elämästä niistä tärkeimmistä asioista, sekä lähimmäisistä. Mä en väitä, että mun elämä olisi pelkkää onnea ja kliseitä, sitä se ei ole. Edelleenkin elämässäni on niitä mustia pilviä, joiden kanssa opettelen vieläkin elämään päivä kerrallaan ja yrittäen olla murehtimatta liikaa.

Kommentit

  • Nanni

    Tiedän noi sun tunteet. Viime kesän pitkä blogi tauko teki hyvää ja sit olikin sellainen fiilis että se oli tässä.
    Ihania laukkujahan sulla kyllä piisaa, eihän ne Onnea tuo mut on ne kauniita. Ihanaa kesänjatkoa

    • Henna

      Kiitos, ihanaa kesää sinne myös! <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.