VALIKKO
29.5.2017 23:03

Mustaa, valkoista ja vaneria!

Kuten varmaan tiedätte, muhun iskee musta-valkoinen tyyli. Ja kovasti. Ja todellakin niinkun monessa asiassa, kuten sisustamisessa, vaatetuksessa, astioissa, sekä myös koruissa ja asusteissa. Sattumalta bongasin netistä mustavalkoiset ihastuttavat pisaranmalliset Kaste- korvakorut, ettekä varmaan tässäkään vaiheessa arvaa millaisessa värisävyssä? Aivan, mustaa ja valkoista!

Kyseessä on Jyväskyläläiset Onpa Korea- korut, jonka takana on suunnittelija Katri. Muun muassa näitä korvakoruja ja paljon muutakin myytiin viikonloppuna Desingtorilla Jyväskylässä, sekä Vaajakoskella ihastuttava puoti Herttala http://www.herttala.fi myy myös näitä. Itse ostin välittömästi nämä korvakorut huomatessani niitä saapuneen Vaajakoskelle Herttalaan, ja pistinkin ne korviini Desingtorille lähtiessäni. Mutta niin, mitenhän mulle mahtoi käydä siellä Desingtorilla sitten? Ostinko vai en? Ehkä ostin, ehkä on? Suattaapa olla että ostin, tai suottaa olla että en? Pitäskö alkaa bingoamaan?

Nämä Onpa Korea- korut on valmistettu suomalaisesta vanerista ja ovat nikkelittömiä. Korujen kuvia löytyy tällä hetkellä Onpa Korean Facebook-sivuilta, ja tilaaminenkin on helppoa. Tilaus onnistuu viestillä facebookin kautta taikka sähköpostilla katri@onpakorea.fi. Itselleni positiivinen yllätys on ollut näiden vanerikorujen kevyt tuntuma korvissa, nimittäin nämä eivät juuri paina mitään. Ehdottomasti suosittelen tutustumaan näihin koruihin, ja minusta on hauska työreissuilla kertoa, että korut ovat Jyväskyläläiset!

Mahdoitko sä käydä Designtorilla lauantaina (27.5) Jyväskylässä? Tai kuinka on, kannatatko mieluusti tällaisia tapahtumia ja kotimaisia tuotteita?

Kommentit

 • Nanni

  Mustavalkoisuus on täälläkin se juttu.
  Uuh miten ihanat korvikset, voisin pitää tuollaisia itsekin.
  Milloin muru taas nähtäis <3

  • Henna

   Arvasin, että tykkäät! olis kiva nähdä pian <3

 • Minnea/Minnean muruja

  Ihanat! Sopii sulle tosi nätisti!

  Me käytiin kans koko perheen voimin Designtorilla. Musta on niin kivaa, että täällä järjestetään tämmöisiä tapahtumia, joten haluan niissä myös kannatuksen vuoksi käydä. Tällä kertaa en tosin ostanut mitään, sillä viimeaikoina on muuten tullut tehtyä hankintoja 🙂 Paljon ihanaa olisi kyllä ollut tarjolla!

  • Henna

   Voi kiitos!
   Tänä vuonna Designtori yllätti, myyjiä oli tosi mukavasti!

 • Teresa

  Design-torilla oli aika paljon koruntekijöitä. Hauskoja ja kauniita! Kiva tosiaan että korut oli samantapaisia, mutta käytetty materiaali vaihteli. Äidillä on tuon tapaiset tehtynä jostakin luusta ja muistona 90-luvusta.

  Itse löysin Ehta-pöksyt ja mietin pitkään ostanko vai teenkö itse.. .

  • Henna

   Mä taistelin Riiminkan pisteellä yhden mekon kanssa, ostanko vai en. Kuitenkin jäi tällä kertaa vielä sinne, ja voinhan käydä sovittelee uudelleen Vanhalla Pihalla jos sikseen tulee. Mä ihastuin koruihin ja erilaisiin sisustusjuttuihin, ja en lähtenyt tyhjin käsin.. 😛

 • Mari

  Mä yleensä suosin värejä, mutta nyt on kyllä niin nätit korvikset! Tuo muoto ja kuviointi ja kaikki kohdillaan 🙂

 • Juulia S.

  Tosi nätit on 🙂 Mä missasin ton torin ihan kokonaan, ja harmittaa kyllä hirmuisesti! Siellä olis ollut varmaan kaikkea ihanaa esillä…

  • Henna

   Kiitti!
   No voi ei, harmi sulle. Mutta hei, niitä tulee aina uudelleen 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.