VALIKKO
14.4.2017 11:24

Ne mun uudet balmurit.

Tosiaankin, tyhjin käsin en sieltä Oulun Balmuirin myymälästä lähtenyt vaikka mitään tiettyä en lähtenytkään hakemaan vaan tutustumaan liikkeeseen. Toisaalta olisin ehkä ollut enemmän yllättynyt, jos olisin pystynyt  vastustamaan kaikkia niitä kiusauksia. Mutta maltillisesti tämän vierailun hoidin, ja taisin keskittyä enemmän valokuvaamiseen kuin mitä ostosbuumiin. Kirjoitinkin aiemmin kuvien kera tästä vierailustani Balmuirin Oulun liikkeessä täällä:  http://www.stoori.fi/pakkomielteita/miten-olisi-balmuir-shop/ .

Nimittäin mä kotiutin ainoastaan kaksi tuotetta tältä tutustumiskäynniltä. Balmuirin pallokynttilät ovat mielestäni kauniita, selkeitä ja palavat kauniilla liekillä. Ostin keväisen pastellisen ison, isoista isoimman, pallokynttilän. Ja yritän raaskia myös polttaa sen myös, ettei jää vain koristeeksi. Ai miten niin koristeeksi? Eikai minulla ole taipumusta hamstrata kynttilöitä ja painia sitten sen asian kanssa, että raaskinko polttaa vai en? Eipä vissiin. Noh, yritetään parantaa tapani ja samalla saada kaappeihin lisätilaa uusia hankintoja varten..

Toinen hankintani oli ihana sininen pellava-silkkihuivi. Ihan mahtava materiaali ja tuntuma huivissa, sekä kokonsa puolesta huivin saa monella tavalla kiedottua kaulaan. Kevyt kauniisti asettuva huivi, ja varmasti kesälläkin tulee paljon käytettyä! Mutta toi huivin värimaailma oli napakymppi mulle, enkä pystynyt vastustamaan tämän ostamista vaikka ihan oikeasti kovasti yritinkin.. Ja Mankka arvasi oikein, huivinhan minä tosiaan kotiutin! Taidatte tuntea minut jo aika hyvin 🙂

Mitäs tykkäätte mun hankinnoista?

Kommentit

  • Henna

   Kiitos Ida! Sininen on kyllä niin mun väri 🙂
   ja tää huivi oli tosi erilainen materiaaliltaan mitä mikään muu huivini, joten hyvää vaihtelua.

 • Mäkin vähän mietin, että varmaan hyivin ostit 🙂 Niin mäkin olisin ostanut 😀
  Kaunis huivi ja kynttilä! Sininen tosiaan sopii sulle hyvin!

  Kivaa pääsiäistä!

  • Henna

   Kiitti, sininen on kyllä ihana väri! Ja huiveja ei ole ikinä liikaa 😉

 • Tiia - Littlebigthings

  Balmuirin kynttilät on kyllä ihania, niin tuo sunkin. Mulle kyllä kävis just niin, etten ikinä raaskisi polttaa sitä 😀

  • Henna

   Mutta hei, sitten ei pystyis ostaa uusiakaan 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.