VALIKKO
21.2.2016 11:00

Perjantain herkut. Kirjaimellisesti!

Sain soiton, että perjantaina töiden jälkeen olisi kahvivieraita tulossa. Mitä mä tekisin kahvipöytään vai kävisinkö ostaa valmista? Jotain kuitenkin pitää ehdottomasti olla. Kotoa kaapista löytyi yksi valkosuklaalevy, ja siitä se ajatus sitten lähti. Googlen hakuun sana ”valkosuklaamudcake” ja tadaa! Heti ensimmäisenä tuli vastaan Valion ohje valkosuklaa Mud Caket muffinsivuoissa, ja sen mukaan nopeaa tein nämä herkut kahvipöytään. Tässä ohje, jos haluat sinäkin kokeilla. Todella helppo ja nopea ohje valmistaa, itse käytin amerikanmuffinsivuokia joita tuli juuri oikea määrä kahvipöytään, 6kpl herkullisia Valkosuklaa Mud Cakeja! Reunat ja pinta hiukan rapeita, ja keskeltä sopivan pehmeä – pinnalle tomusokerituntu. Nam!

IMG_9789

IMG_9791

Oletteko muuten tienneet, että Marimekon uutuuslaukut käyvät kovasti kaupaksi? Ainakin Jyväskylästä osa mallistosta on jo loppuunmyyty, ja myyjän mukaan he eivät saa lisää. Mähän jäin miettimään aiemmin, että miten tekisin laukun kanssa ja mikä koko olisi minulle se oikea. Lopulta kävi niin, että perjantaina mä palasin työpäivän jälkeen kotiin Marimekon paperikassi kädessäni. Mutta mitähän siellä paperikassin sisällä on?

IMG_9786

Joko arvatte?

DSC_0628

DSC_0635

DSC_0638

Marimekon Datsa Kaisa- laukkuhan se siellä! Datsa-kuosinen olkalaukku on puuvillamarkiisia vanchettanahalla, jossa on säädettävä olkahihna. Ja tämä olkahihna oli juurikin se mun juttu, sillä tykkään kantaa laukkuja olanyli. Ja tuo vanchettanahka tekee siihen sen pienen ”ylellisen” vaikutelman, ja tuo nahkahan on sellaista joka tummuu ajan saatossa ja sitä on esimerkiksi Louis Vuittoninkin laukuissa. Ja kivaa plussaa tuo dustbag näissä Marimekonkin laukuissa, kiva säilytellä suojassa.

Mutta, mitä tykkäätte uudesta Marimekon laukustani?

DSC_0636

Ja arvaatte varmaan otinko heti tämän laukun käyttöön viikonlopun aikana? No tottakai!

 

Kommentit

  • Jaana M.

    Varmasti olivat herkullisia nuo leivonnaiset! TUo laukku on kyllä upee, taas! Kuten edellinenkin laukkuostos. Oliko kallis laukku?

    • Henna

      Tää malli on 165€. Mutta jos halajat niin verkkokaupassa on -15% alekoodiin mahdollisuus 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.