VALIKKO
6.4.2017 14:58

Pientä ja kaunista.

”Virvon Varvon.”

Monesti pienelläkin asialla voi saada aikaan ison vaikutuksen. Monesti pieni voi olla kauniimpaa ja söpömpää kuin jokin suuri. Nimenomaan söpöä. Pieni investointi on monesti myös pienempi kustannuksiltaan. Mä tykkään pienestä ja kauniista, kuten nyt esimerkiksi näistä uusista pastellisista Pentikin koristemunista. Nappasin pakkauksen näitä itselleni ja ystävälleni työmatkani varrelta Pentikin myymälästä, ja kotona ne näyttivät vielä söpömmiltä kuin mitä pakkauksessa ostaessani. Tuo pajunkissakimppu vaasissa ei ole kovinkaan näyttävä, arvaatteko miksi? No ne kaikki hyvät, näyttävät oksat on koristeltu jo palmusunnuntaita varten höyhenillä, silkkipaperilla ja kaikella muulla, toinen toistaan värikkäämmiksi ja hienommaksi.

Meillä on myös rairuohot kasvamassa. Vihreä ruohonalku on myös kaunista. Oikeastaan pääsiäiseen liittyy paljon kauniita asioita, pörröisiä tipuja eri sävyissä sekä raikasta vihreää ruohoa. Tipuja ja pupuja. Suklaamunia ja värikkäitä virvontarisuja. Takapihalle paistaa aurinko, taivaalta kuuluu joutsenien laulua – oikeastaan siinäkin on jotain kaunista, siinä on se kevään taika.

Kodin pienien yksityiskohtien lisäksi löysin myös itselleni jotain pientä ja kaunista. Nimittäin nämä korvikset löytyivät Pienikamarista ( http://www.pienikamari.fi) Jyväskylästä. Yleensä en olekaan roikkuvien korvakorujen käyttäjä, ja isoissa korviksissa minua hirvittää korvakorujen paino – mutta tämä todellakin ovat miellyttävän kevyet. Ja aikamoisen ihanalta näyttävät korvissakin!

Löytyykö sieltäkin pientä ja kaunista? Jaksatko sinä syttyä pienistä yksityiskohdista?

Kommentit

 • Lady of The Mess

  Suloisia munia – ja muistuttavat niitä pieniä, maailman kauneimpia suklaamunia, joiden nimeä en nyt saa mieleeni;)
  Ja tutut korviksetkin tuossa näyttävät olevan – minun ovat vaan mustat;)
  Ihanaa viikonloppua, Henna!

  • Henna

   Ihanaa viikendiä sinulle kanssa! 🙂

 • Jaana M.

  Ihania pieniä juttuja! Nuo korvikset ovat kivat Ilmoita taas kun oot tulossa tänne Ouluun päin, niin törmätään. Ihanaa viikonloppua kaunokainen ❤

  • Henna

   Kiitos ihana!
   Tulen loppukuusta, laitetaanko viestiä niin nähdään? <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.