VALIKKO
19.2.2017 21:46

Pientä kevätsisustusta minibudjetilla.

Meillähän olohuone näyttää erilaiselta tällä hetkellä, kun valkoiset nahkasohvamme ovat reklamoinnin ansiosta korjauksessa ja toivottavasti saadaan ne ehjinä ( ja puhtaina ) takaisin. Kuitenkin selkeää kevätsisustuskuumetta meinaa pukata päälle, olipa niitä sohvia tai ei. Pienet keväiset sisustusinvestoinnit löytyivät H&M:n Home-osastolta. Ja pelkkää plussaa lompakolle, tiedättekö HM:n edullisen hintatason? Yksiväriset tyynynpäälliset alkaen 4.95€ ja kirjavammat 9.95€, joten ehdottomasti lompakkonikin sanoi ”yes”. Ja kynttiläpurkkeja yksinkertaisesti on aivan liian vaikeaa vastustaa, joten sellainenkin tarttui mukaani. Oletko sä koskaan tehnyt löytöjä H&M Homen osastolta?

Olisin löytänyt hyvin tähän värimaailmaan sopivan tarjottimen sekä maljakon kevätkukille, mutta se olohuoneen pöytä puuttuu. Oikeastaan en ole kaivannutkaan olohuoneeseemme pöytää laisinkaan, ja käytännöllisyyden kannalta se ei varmasti olisi kovinkaan toimiva – nimittäin olohuoneen mattokin on rullalla päivittäin koirien leikkiessä ja kimpoillessa ympäriinsä. Silti jaksan ihailla Hayn tarjotinpöytää monissa blogeissa, ja tämä tarjotinpöytä onkin sisustuksen selkeä suosikki tällä hetkellä, ja myös oma suosikkini! Kyseessä on siis tämä pöytä esimerkiksi täällä.

Tällä hetkellä on mahtavaa leikkiä mielessään sillä ajatusleikillä, että jospa laittaisin olohuoneen sisustuksen uudelleen. Millaiset sohvat valitsisin, kankaiset vai nahkaiset? Olisiko ne valkoiset vai mustat, kenties harmaat? Valitsisinko kenties divaanin vai vuodesohvan? Yhtäaikaa kaipaan kovasti juuri niitä valkoisia nahkasohvia, jotka ovat miellyttäneet silmääni alusta alkaen olohuoneessamme. Joten pienillä sisustuselementeillä ja matalantason budjetilla, kuten uusien sisustustyynyjen vaihdolla, saan jo pieniä, riittäviä muutoksia aikaan kokonaisilmeessä ilman radikaaleja liikkeitä. Ja turkoosi väri, voiko olla keväisempää väriä? Ehkä, keltainen – tosin sen aika ei ihan vielä ole.

Mutta kevät ja kevätaurinko, te kyllä saatte ihmeitä aikaan! Ihmismielessä, ajatuksissa, kasvojen ilmeissä ja käytännöntoimissa – ja hyvä niin, olen valmis ottamaan kevään jo vastaan. Joten jos saa toivoa, ei enää tuota lunta, jooko?

Kommentit

 • Nimetön Suvikki

  Onpa ihanat tyynyliinat! Olis kivat meillekin 🙂

  • Henna

   Tuota lintukuosista tyynynpäällistä oli myös turkoosilla pohjalla. Ja nämä oli edullisia 🙂

 • Nanni

  Ihanan näköisiä noi lintutyynyt 🙂
  P kyseli eilen että mitä sulle kuuluu, vissiin sillä oli sinua ikävä 😀
  Muiskuhalit päivään muru <3

  • Henna

   Kiitos!
   Täytyy tulla käymään next time 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.