VALIKKO
5.9.2016 20:11

Ponchoko?

DSC_0981-001

Syksy. Se aika, kun voi kaivella huiveja esille ja muita syysasusteita. Aika jolloin paljaille jaloille ja ballerinoille voi sanoa heipat. Aika, jolloin syysnilkkurit voi kaivaa esille ja nostella bleiserit kaappiin tekemään tilaa paksummille takeille. Se aika kun nurmen aamukosteus kastelee lenkkarit. Se aika, jolloin kesäkukat hiljalleen saavat tilalleen syyskasvit ja kynttilät palavat iltahämärässä. Syksyllä on hyvä tarkistaa kynttilä varastot ja antaa ajatuksien lipua takanlämmitykseen, takkatuleen. Siinäpä se, syksy ja syksyntunnelma. Vaikka olenkin ikuinen kesänlapsi, niin oikeastaan olen tällä hetkellä tästä syksystä aivan innoissani!

DSC_0983

Mun tän syksyn ehdoton luottovaate tulee varmasti olemaan poncho. Ai että mä tykkään niistä! Multa löytyy ponchoja jo useammassa värissä, ja erityisesti Kappahlin Hampton Republicin neulekuosiset ovat suosikkejani. Aiemmin en voinut ajatellakaan ponchoja, mutta nämä osoittautuneet kivan helpoiksi lämmittämään ja viimeistelemään asun. Liekö sitten omalla iällä taikka mukavuudenhalulla mitään tekemistä tämän asian kanssa?  Iskeekö nää ponchot teihin? Vai lukeutuuko nää niihin ”tanttavaatteisiin”?

DSC_0985

Mä aion fiilistellä vielä just tätä hetkeä, kun on suhtkoht lämmintä (tälle viikolle luvattu jopa yli kakskyt astetta) eikä tartte takkia pukea ylle vielä – ja luottovaatteena käyvät mainiosti ponchot. Ulkona tuoksuu just sopivasti syksy, mutta päivällä saa nauttia lämpimistä auringonsäteistä. Aion sipsutella hameisillaan niin pitkälle, kun vain tarkenee.

DSC_0987

 • Poncho – Kappahl
 • Korut – Kalevala Koru

Raikkaita syyspäiviä sinne ihan jokaiselle!

-Henna

Kommentit

 • Nanni

  Tanttavaate tai ei niin itsekin olen kaivellut jo bonchoni esiin ja pitänytkin niitä jopa jo useamman kerran.

 • Marjo Peel

  Ponchot ja viitat/isot huivit ovat niin näppäriä syys/kevät -lämmikkeitä :-). Taidanpa käydä kurkkaamassa noita Kappahlin malleja kun tulen seuraavan kerran käymään Suomessa. Kiitos vinkistä!

  • Henna

   Nuo palmikot on kyllä ihania! Ja nyt tuntuu ponchoja olevan joka puolella 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.