VALIKKO
10.4.2016 11:11

Raikkaat sitruunamuffinsit!

Muffinsit + sitruuna + lemon curd = toimii? Mun ystävä kertoi todella herkullisista sitruunamuffinseista joita oli leiponut, ja joihin tulee lemon curdia. Kuulin samasta asiasta toiseltakin ystävältä, ja seurannut herkullisia muffinsien leipomiskuvia snapchatin kautta. Yritin, ihan oikeasti yritin, vastustella ajatusta niiden leipomisesta. Tänään, sunnuntaiaamuna, ratkesin. Uuni kuumenemaan ja ainekset keittiönpöydälle. Sattumalta jääkaapista löytyikin lemon curdia, sekä sitruunatuorejuustoa, joten nämä herkkumuffinsit valmistuivat hetkessä! Ja näiden muffinsien juju onkin sisällä oleva lemon curd yllätys. Ja silläpä se vastustelu oli vissiin niin älyttömän vaikeaa, kun ainekset huutelivat jääkaapissa..

DSC_0989

DSC_0997

Lähtökohtana näille sitruunamuffinseille on perusmuffinsiresepti, ja lopuksi tiputetaan puoli teelusikallista lemoncurdia muffinsitaikinan päälle vuokaan. Koristellaan sitruunatuorejuustolla ja tomusokerilla tehdyllä massalla, ja itse lisäsin sitruunankuorta ja nonparelleja koristeeksi. Sovelsin näihin sitruunamuffinseihin Melinan blogista olevaa ohjetta, joka löytyy täältä.

DSC_0990-001

DSC_0991

Nämä sitruunamuffinsit on tällä kertaa valmistettu ystävää varten viemisiksi, joten katsotaan millaisen makuarvion hän näistä mahtaa antaa. Mitä luulette, voiko näitä edes vastustaa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.