VALIKKO
2.9.2016 14:51

Shoppailijan paratiisi!

Ajattelin vinkata teille jotain yhdistettynä mahtavaan Disneylandin matkaan vähän niinkuin tasapainona, nimittäin todellisen shoppailukohteen. Miltä kuulostaisi outletkylä Pariisin laitamalla? Vastustaisitko merkkituotteita outlet-hintaan?

Tämä La Vallée Village outletkylä sijaitsee Val D’Europen juna-aseman Val DÉurope- nimisen ostoskeskuksen takana. Pariisin keskustasta näppärimmin sinne pääsee RER A -linjan junalla noin puolessa tunnissa, plus tietty mahdolliset metrosiirtymät. Tämä outlet-kylä sijaitsee myöskin yhden metropysäkin päässä Disneylandista. Itseasiassa kävi vähän hassusti tämän kanssa, nimittäin yövyimme yhden yön Val DÉuropen alueella hotellissa. Jäimme pois juna-asemalla, kävelimme valtavan Val DÉurope ostoskeskuksen läpi ja ohitimme outlet-kylän. Joka ei tietenkään jäänyt minulta huomaamatta.

DSC_0645-001

Siitäpä se ajatus sitten lähti, sillä aikaa seuraavana aamuna kun lapset uivat uima-altaalla – minä suuntasin outletkylään. Yksin.

DSC_0674

DSC_0676

DSC_0677-001

DSC_0678

La Vallée Village– outletkylä oli kivasti rakennettu, ja pelkästään jo eri merkkien omat pienet ”talot” olivat näyttäviä. Suuntasin ensimmäisenä Valentinolle kurkkaamaan, löytäisinkö mukaani omat Valentinon korkkarit – no eipä ollut oikeanlaisia, vaikkakin hinnat yli -50% edullisemmat kuin normihinnat. Suuntasin myös Givenchylle, Michael Korsille, Superdrylle, Ted Bakerille, Célinelle… Ainut mikä jäi vähän kaivelemaan, oli se että epähuomiossa kävelin Guccin ohi! Kävelin ohi – miten se on mahdollista? No jäipä jotain ensi kerrallekin, vai mitä tästä pitäisi päätellä?

DSC_0682

DSC_0683

DSC_0679

DSC_0681

DSC_0684

Olin outletkylän porttien sisäpuolella jo hetki ennen kymmentä, kun kylän aukioloaika jokaisena päivänä on 10-20. Hiljaiselta vaikutti heti kymmeneltäkin, joten rauhassa sain kävellä ja ihmetellä eri merkkien tarjontaa. Valitettavasti mukaani ei lähtenyt mitään itselleni, sen sijaan miehelleni löysin pari t-paitaa ja yhden huivin – aivan poskettomilla alennushinnoilla! Meillä oli kiire päästä Disneylandiin toiseksi päiväksi, joten kiersin alueen hyvin nopeasti läpi, mutta virallisessa shoppailumielessä täällä saisi varmasti yhden päivän kulumaan ja viimeistään vieressä olevassa ostoskeskuksessa lompakon kirjaimellisesti tyhjenemään. Mutta mä, shoppailuholisti, alan olemaan jo aika huonossa jamassa – en ostanut mitään itselleni? Onko mun holismi todellakin paranemaan päin vai olenko oppinut harkitsemaan tarkemmin?

Kaikki brandit, mitä La Vallée Villagessa löytyy täältä: https://www.lavalleevillage.com/en/shopping/brands/.

Kommentit

  • Marjo Peel

    Hihihiii…. näillä outlet -kylillä täytyy olla sama arkkitehti ympäri maailmaa. Oxfordin lähellä on todella kiva shoppailukylä Bicester Village ja kuvat olisivat voineet olla aivan hyvin sieltäkin! Ja kesäkuiselta Floridan reissulta mieleen jäi Orlandon outlet-kylä, miten voivatkaan muistuttaa niin toisiaan 🙂 ?

    • Henna

      Ehkä näistä halutaan samantyyppisiä. Kivasti on tehty 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.