VALIKKO
18.9.2016 22:16

Syksyinen mä.

Syksyinen viikonloppu takana. Ensimmäiset lyhtykynttilät poltettu loppuun. Nurmi ajettu ilta-auringossa ehkä viimeisimpiä kertoja tälle kesäkaudelle. Trampoliini purettu ja pakattu talvisäilöön varastoon odottamaan seuraavaa kesäkautta. Sunnuntaiaamuna takapihan nurmi oli jo kevyen valkoisen peitteen peitossa, hallaöitä alkaa olemaan. Kärsineimmät kesäkukat on siirretty pois, ja syyskasveja tipahtelee tilalle. Ehkä edullisin callunahankinta tuli tehtyä Citymarketista, jossa oli callunat tarjouksessa euron kappale – no en yhtään harkinnut vaan mukaanhan niitä lähti useampi kappale.. Joko siellä te lukijat olette aloittaneet syystoimet ulkosalla, ja hankkinut jo syyskasveja?

Mulle toinen selkeä syksyn merkki on erilaiset hankinnat kaupoista, nimittäin sormikkaita on useampi pari hankittu viileisiin syysaamuihin. Jopa talvitakkikin tuli eilen ostettua juniorille, joten kyllä me ollaan niin valmiita syksyyn täällä! Vielä itselle olisi yksi haavehankinta tuleviin kylmempiin, viilenempiin aamuihin, nimittäin harmaa villakangastakki Marks&Spenceriltä uusien nilkkureiden kaveriksi. Vaikkakin syksy itsessään pitää huolen, ettei lompakon napit pysy kiinni, ja omat hankinnat pysyvät taka-alalla.

dsc_0985-003

  • Huivi – Marimekko
  • Takki – H&M
  • Hame – Kappahl
  • Paita – Veromoda

Tämä viikonloppu oli ilman puolesta aivan ihana ja aurinkoinen. Kävimme syysmarkkinoilla Jyväskylän Paviljongin alueella, ja ehkä herkullisin hankinta oli juustot! Ja kelien puolesta tuokin Markkinatapahtuma Ween Maan Viljaa oli varmasti onnistunut. Käy kurkkaa tapahtumaa täältä:  http://www.wmw.fi/ . Mun asuksi valikoitui tämmöinen sekaisen kirjava kokonaisuus, mutta aion nauttia mahdollisuudesta käyttää hametta mahdollisimman pitkään- ja vieläpä ne uudet syysnilkkurit, joista kirjoitin täällä, lisäävät innostusta hamekauden jatkamiseen! Jälkeenpäin harmittaa, kun sotkin kokonaisuuteen tummansinistä mustan jakun sijasta, mutta näillä mentiin – ja huivikin oli syksyn kunniaksi kaulassa! Nää Marimekon villahuivit on kyllä mahtavan kevyen tuntuisia kaulassa, sekä juuri sopivankokoisia. Eipä siis ihme, että juuri näitä huiveja löytyy useammassa sävyssä juuri minulta. Ei minua taideta turhaan ”huivihulluksi” kutsua?!

Mutta ehdottomasti tän viikonlopun parhain juttu on mun yskäpöpön voittamisfiilikset, nimittäin minusta on vihdoinkin tullut voittaja 1-0. Vaikka välillä lepuuttelinkin, ja hengittelin, sain ajettua pihan nurmen ja pari tuntia pulikoitua uimahallissakin. Täysin kunnossa ei siis kroppa ole, mutta todellakin niiin paljon parempaan suuntaan menossa, ja tää vaikuttaa jo omaan mieleenkin. Ettekä arvaa kuinka kovasti jo odotan ensimmäistä kertaa salilla taikka zumbassa!

dsc_0987-001

Mitä te olette mieltä kokonaisuudesta?

Muistatteko muuten, kun mä pähkäilin mitä mä tekisin hiusteni kanssa – leikata vai ei. Se polkkatukka oli ja on kiva, sekä helppo. Aina tyylikäs. Puolestaan pidempi malli mahdollistaa erilaisten kampauksien tekemisen, sekä menee liiankin helposti poninhännälle. Viikko sitten vietin luxushetken ja tyvestä värjättiin harmaat hapsut piiloon, sekä sain leikkauksen kuiviin latvoihin. Lopputuloksena heti napakampi hiusmalli. Onhan tää aika kiva juuri tämänkin mittaisena. Vaikka voisihan sitä harkita jotain ihan uutta väri-ideaa, jotain syksyistä piristystä, mutta mitähän se mahtaisi olla? Latvojen vaalennus ja oranssiin vivahtavaa, sellaisella liukuvärjäysajatuksella? Vai kenties jotain voimakkaanvärisiä palkkiraitoja sekaan? Vai olenko mä vaan niin tylsä, että tää yksivärinen ruskea on vaan tällaisenaan mun juttu?

dsc_0982-002

Kivaa syksyä!

t.Henna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.