VALIKKO
18.6.2017 19:51

Timantteja postilaatikossa.

Kirjoittelin aiemmin, kun Jyväskylän Designtorilla tutustuin Muotoiluhuone Tuokioon ja timantit jäi mieltäni kaivelemaan. Voit lukea täältä: http://www.stoori.fi/pakkomielteita/timantit-mielessa/ . No arvatenkin, minä pakkomielteisenä ihmisenä, en saanut tätä timanttikuumetta laantumaan. Ja helpoksi on tehty timanttien tilaaminen omaan postilaatikkoon, muutama naputtelu verkkokaupassa ja tilaus tehty! Onni kylläkin sinänsä, että kyseessä oli ihastuminen koivuvaneritimantteihin, kuin että oikeisiin timantteihin..

Mä yritin instassa kyselläkin apuja tuon oikean värin valinnasta, minkä valitsisin kun kaikki näytti yhtä kivoilta. Päädyin kuitenkin vaaleanpunaiseen, koska arvelin sen erottuvan esimerkiksi tummasta tai yksivärisestä vaatetuksesta hyvin omana yksityiskohtanaan. Tilausvaiheessa valitsin Säihke-  koivuvaneritimanttikaulakorun http://www.kauppatuokio.fi/product/79/saihke-koivuvaneri, jossa ketju on n.80cm pitkä, mutta sain tilattua sen 10cm lyhyempänä omiin mittasuhteisiini paremmin sopien. Täytyy sanoa, että korujen aktiivisena käyttäjänä tuo 70cm ketjunmitta on minulle aivan nappi valinta!

Samaan lähetykseen kyllä lähti jotain muutakin, sillä kyllähän kaulakoru tarvitsee kaveriksi korvakorut. Ja nämä isompikokoiset vanerikorvakorut ovat nyt selkeästi se mun juttu, ja ihmekös se – sopivan näyttäviä ja aivan yberkevyitä! Tuohon Säihke- sarjaan kuuluu myös koivuvanerikorvakorut, löydät ne täältä: http://www.kauppatuokio.fi/product/121/saihke-korvakorut-vaneri.

Mitäs olette mieltä mun uusista timanteista, kelpuuttaisitko itsellesikin? Eiks ollut aika nappi valinta mun käsilaukunkin sävyn kanssa?

Kommentit

 • MINI-blogi/Elina

  Kauniita koruja! Itse en tosin osaa oikein käyttää, kuin pieniä nappikorviksia ja melkeinpä aina kaulassa roikkuu Tiffanyn kaulakoru.

  • Henna

   Tiedätkös, mä olen aina ollut nappikorviksien käyttäjä. Nyt tänä keväänä oon siirtynyt näihin riippuviin ja suurehkoihin. Niin sitä ihminen muuttuu, never say never 🙂

 • Minnea/Minnean muruja

  Voi vitsi, miten ihania nuo on! Nyt alkoi kyllä vilkkumaan timantit silmissä siihen malliin, että pakko ehkä kurkata tuonne nettikauppaan 😀 Ja tuo väri on ihan nappivalinta!

  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  • Henna

   Oo varovainen, nää on niin ihania ja todella kevyitä koruja.
   Kivaa iltaa sinnekin!

 • AlienAted

  Timantit on kivoja. Nuo koivuiset on näppärä idis.
  Isäni kierteli nuorena Lappia ja kaivoi kultaa. Ajattelin hippusista jotka perin, noin tulitikun rikkipään kokoisista, tehdä korvanapin.
  Eihän tämä asiaan mitenkään liity, tuli vain mieleen kun luin juttusi.
  PS: Löysi se sieltä korundejakin. Ne on jotain sukua rubiineille.

  • Henna

   No mutta kiva idea! Koruun kätkeytyisi Suomen luontoa, muistoja ja hei aitoa kultaa.

 • marja liljestrom

  Kauniita koruja olivat. Minulla heiluu useinkin korvissa isot korvakorut. Kaulapukukorujen käyttö on jostakin syystä vähentynyt. Mutta se olisikin mielestäni vähän liikaa: tosi isot ja näyttävät korvikset ja iso ja näyttävä kaulakoru yhtäaikaa. Tulisi joulukuusimainen olo.

  • Henna

   Isot korvakorut ovat näyttävät tosiaan sellaisenaan 🙂

 • Mari

  No on kyllä kauniit, kelpaisi mullekin 🙂

  • Henna

   Nää on kyllä niin ihanat! <3

 • Liisa

  Nämä on tosi ihania 🙂 Akikki kohdallaan: muotikieli, materiaali, kotimaisuus ja käsityö! Luulen, että hankin itselleni ainakin kaulakorun, mahdollisesti korviksetkin. Kävin nettikaupassa vakavin ostoaikein, mutta annan asian kuitenkin muhia vielä. En osannut päättää väriä 🙂

  • Henna

   Näitä on hei esim Pienikamarissa, käy kurkkaa paikanpäällä, jos helpottaa valintaa <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.