VALIKKO
24.10.2016 11:30

Timanttia!

dsc_0999

Selkeästi olen valon ihminen. Saapunut iltapimeys on heikkouteni. Kaipaan valoa. Löysinkin olohuoneeseemme valoa tuomaan kivat mustat timanttitunnelmavalot. Näiden hyvä puoli on se, että toimivat sormiparistoilla – eli eivät ole pistorasian sijainnin varassa. Lisäksi ehdottomasti mieluiten suosin lämmintä led- valoa. Nämä ovat Airamin valmistama metallinen valosarja, nimenomaan sisäkäyttöön. Lisäksi näissä on kuuden tunnin ajastus, eli onkin aika kiva tulla iltapäivällä kotiin kun valot syttyvät palamaan itsestään ajastettuna aikana.

dsc_0997-002

dsc_0999

Aika ihanat timantit löysin, ainakin omasta mielestäni! Näitä oli muuten myynnissä myöskin kuparin värisenä, huolisitko sinäkin tällaiset vai onko perinteiset valosarjat mielestäsi varmemmat?

dsc_1002

Meillähän ei ole laisinkaan mitään sisäkukkia, paitsi ne orkideat. Tällä hetkellä niitä on kuusi kappaletta olohuoneen ikunalla, osa kukkii ja osa ei. Kun saisin vain aikaiseksi, olisi aika vaihtaa mullat orkideoihin ja lannoittaa taas. Päätinkin piristää olohuoneen musta-valkoista väriteemaa hankkimalla jotain viherkasvia, ja päädyinkin ostamaan rahapuun. Ilmeisesti kyseessä on helppohoitoinen kasvi, jolle riittää kastelu 2-3 viikon välein. Sopii siis hienosti helppohoitoisten orkideoiden kaveriksi. Enkä pistä pahitteeksi, jos alkaa kasvattamaan ihan rahaakin..:D

dsc_1003

Tämän mustan timanttivalosarjan kaveriksi haaveilen sellaisesta mustista mehupilleistä valmistetusta timanttihimmelistä. Taikka timanttikranssista mustista mehupilleistä tehtynä. Se että mahtaisiko mun hermot ja aika riittää sellaiseen DIY- hommaan mehupillien kanssa, onko kellään kokemusta? Vai onko parempi vain käyttää mehupillit siihen tarkoitukseen, mihin ne on suunniteltu? Vai kokeilisinko sittenkin? Jos sieltä löytyy ohjeita edellämainittuihin niin otan iloiten vastaan, ja pitkiä hermoja tietenkin..

” Diamonds are girl’s best friend ”

Kommentit

 • Nanni

  Todellakin huolisin tuollaiset itselleni. Perinteiset on jo ihan mälsän tylsät.
  Uusia valoja pitäisikin jo hommailla.
  ihanaa uutta viikkoa mussukka <3

  • Henna

   Ihanaa viikkoa sinne myös <3
   Saattaahan se olla, että joulupukkikin ostelee valoja.. 😀

   • Nimetön Nimetön

    Uuuu sellaista joulupukkia ei täällä ennen olekaan näkynyt.
    Mitä on tapahtunut blogilleni kun siellä ei enää juuri käy ketään kommentoimassa vaikka itse koitan olla tässä asiassa tosi aktiivinen :/

    • Henna

     Jostain syystä nytkään kommentissa ei näkynyt muuta kuin ”nimetön”. Ja ehkä on vain sellainen rauhallinen vaihe, kyllä se siitä!

 • Annukka

  Iso peukku himmelihommille! Hermo ei mene kunhan hoksaa tekniikan. 🙂 Huomenna ilmestyvässä Kodin Kuvalehdessä on muuten erään nimeltä mainitsemattoman (köh 😀 ) diy-henkilön tekemä ohje tällaisille samantyyppisille valoille, niistä pikkutimanteistahan ois hyvä lähteä liikkeelle harjoittelemaan isompaa himmeliä? 🙂

  T: yks himmelihurahtanut

  • Henna

   Niinkö!!! Vautsi, täytyy tsekata! Katsotaan jos saan kunnon innostuksen 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.