VALIKKO
20.10.2016 23:15

TOP 5.

Mitä mun viikko pitää sisällään?

img_6637

1.Luottoreissukassi.

Kassi on Marimekolta, viikko toisen jälkeen sen pakkasin taas reissuun mukaan. Laukku sai ihastusta Oulussa hotellin respassa, ei ehkä vastaavan koomisella tavalla kuten Turussa erään kerran. Nimittäin tuolloin jätin hetkeksi kassini respaan, että haen auton pysäköintihallista ja palattuani respassa ei näkynyt ketään. Hetken tiskillä seisoessani nousi nainen pyllypystyssä ylös lattiatasolta, kohta toinen ja kolmas suorastaan säikähti. ”Tulin hakemaan sitä laukkuani.” Punastus vastapäätä tiskiä, ja toteamus ”ihasteltiin just sitä sun Marimekon laukkua”. Pokka piti just ja just ovien ulkopuolelle.

2.Sosiaaliset kontaktit.

Reissaamisen parhaat puolet on siinä, jos samalla on mahdollisuus tavata ystäviä. Oulussa tapasin bloggaajaystävän Nannin, joka myös kirjoittaa blogia: http://suortuva.blogspot.fi/. Ja kun olen puhevalmis ihminen, niin helposti sitä juttua tulee ihmisten kanssa lähes missä vain, kuten kaupankassalla, kioskilla, vaatekaupassa.. Turussa on tullut aika monta yötä vietettyä viime kuukausien aikana, ja sielläkin olen tavannut ystävääni. Mitä enemmän ikää tulee, selkeästi sitä tärkeämmiksi ystävät minulla tulevat.

img_6651

3.Uudet lupaukset.

Uusia elämäntapalupauksia on tullut tehtyä viikon aikana, ja aion ottaa tavoitteeksi saada liikunnan osaksi elämääni kuten se aina ennenkin on ollut. Nyt olenkin käynyt salilla jo kolme kertaa, ja huomaan jo nyt sen positiiviset vaikutukset sekä henkiseen että fyysiseen jaksamiseen. Mitä jos multa kysytään, mikä on mun tavoitteena? Mun tavoitteena on saada into ja palo liikuntaa kohtaan, hakea tasapainoa työtä ja arkea vastaan, sekä samalla tiputtaa painoa. Tällä hetkellä vaaka, peilit ja oma vaatekaappi ovat kääntyneet itseäni vastaan – en näytä hyvältä eikä tunnu hyvältä. Puhumattakaan miltä ne vaatteet tuntuu ja näyttää, tai jos yleensäottaen ne mahtuvat edes päälle..

img_6663

img_6661

4.Jouluajatukset.

Jep, ne jouluajatukset ovat hiipineet mieleeni. Viimeksi tänään taisin ostaa kahdet uudet joulu eikun tunnelmavalot. Toiset sisälle ja toiset ulos. Nyt pitäisi vielä keksiä, miten ulos valot virittäisi. Tai kyllä mulla ajatus olisi, jolle mieheni nauroi – ja pohti jo kokonaista kelohonkaa Lapista minulle. Ja, ette ehkä usko, mutta olen jo ostanut pari joululahjaakin! Voi kyllä! Ja eihän jouluun ole enää kuin kaksi kuukautta aikaa, ihan kohta on marraskuu..

5.Naurua.

Olen viikon aikana nauranut erityisen paljon. Kävimme Sami Hedbergin keikallakin hänen esiintyessään Jyväskylässä viime viikon lauantaina. Lisäksi olen nauranut itselleni, keski-iälle – on muuten aikamoinen taito osata nauraa itselleen. Toivonkin kovasti sinulle myös naurua ja hymyä, sillä on aika voimaannuttava voima, ja se tarttuu! Ollaan ihan jokainen täydellisiä juuri sellaisina kuin ollaan, omine kauneusvirheineen tai muine seikkoineen!

img_6750

  • Jakku – Vila
  • Koru – Kalevala Koru

Tuletteko muuten I Love Me- messuille? Oon menossa lauantaina, tulkaa vetää hihasta jos bongaatte mut siellä. Toivottavasti nähdään siellä! <3

-Henna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.