VALIKKO
7.3.2017 10:53

Turisti Tukholmassa.

Pyörähdettiin Keski-Suomen talvilomaviikolla 9 Tukholman risteilyllä, sellainen päivänreissu Tukholmassa. Viime kerrasta Tukholmassa olikin aikaa, sekä myös risteilystä. En itseasiassa muista, että olisimme olleet talvella risteilemässä. Ja en tiedä, haluanko toiste. Ai miksikö? Aikalailla jäät kolisi laivan kylkeen, ja tärisytti ja hytkytti. Pari yötä laivalla meni heikosti nukkuen. Eikä muuten oltu missään alakannella, vaan kannella 11 eli kerros alempana aurinkokantta.

SILJA LINE SYMPHONY- PÄIVÄ TUKHOLMASSA

Laivaksi valikoitui Silja Symphony, joka lähti Helsingistä. Laivalla oli kannella 7 Promenade ”ostoskatu”, jossa oli monenlaisia liikkeitä ja kansi alempana, kannella 6, iso taxfreemyymälä. Lapsethan tietenkin ostelivat karkkeja innoissaan taxfreestä, ja muistan omastakin lapsuudestani risteilyjen kohokohtina isot säkit makeisia kotiinviemisinä. Löysimme laivalta myös hiukan vaatteita lapsille, ja hyvään hintaan – kuten esimerkiksi Leviksen t-paidan alle 15e hintaan ja Superdryn kevättakin. Itsehän pyörittelin Luxury- myymälässä erilaisia Furlan laukkuja käsissäni, mutta ihanoikeasti mulla ei ole tarvetta yhdellekään laukulle!

  • Mekko – Marimekko
  • Korvakorut – Chanel

PÄIVÄKSI TUKHOLMAAN

Tukholmassa oli kevät pidemmällä, aurinko paistoi ja onneksi otin aurinkolasit mukaani. Laivalta sai ostettua menopaluuliput linja-autoon, joka kuljetti Tukholman keskustaan ja takaisin. Älyttömän helppoa ja vaivatonta, vaikkakin oli myös suosittua, joten kaikki eivät kyytiin mahtuneet. Tukholmassa pistäydyimme Åhlénsilla, kauppakeskuksissa, NK:lla, ja yritin epätoivoisesti löytää uuteen puhelimeeni suojakuoria. Ja arvatkaa löytyikö, no ei. Hain sitten Ted Bakerit kotiintullessa ihan omalta paikkakunnalta, kun ne miellyttivät omaa silmääni ja olivat ominaisuuksiltaan oikeanlaiset.

HOLLISTER JA NE MACARONSIT

Teinille lempishoppailupaikka lienee Hollister. En muistanut, että Hollisterin myymälä on Tukholmassa, mutta teini kyllä oli tietoinen asiasta ja sinne hujahti useampi kymppi. Kävimme kahvilla Donkin´Donutsilla, joka on alunperin jenkkilästä, ja voi sitä donitsien valikoimaa. Tai jättikahvin kokoa. Kahvilapysähdys oli hetkisen pidempi, ennenkuin saimme kahvit nautittua. Amerikassa kaikki on suurempaa, vai miten se sanonta menikään? Koska Tukholmassa ei enää ole Ladureen macaron- myymälää, niin perhe yllätti ja löysi kuitenkin meille laivalle herkuteltavaksi macaronseja! Ai että!

OMA SUOSIKKINI TUKHOLMASSA + VIEKÖ KAIKKI TIET ROOMAAN?

Mun Tukholmalöydöt tällä reissulla jäivät Sephoran kosmetiikkaostoksiin. Ranskassa reissatessamme Sephora on noussut yhdeksi suosikkikosmetiikkaliikkeeksi, ja todellakin tykkään heidän tietyistä tuotteistaan. Ja samoja tuotteita ostin nytkin kotiin, ja tuoksumaailmasta sain aikaan melkoisen Pariisi-kaipuun. Jotain reissua on siis pakko keksiä keväälle / kesälle, mitenhän olisi Rooma? Onko teillä vinkata jotain vinkkejä Roomasta? Viekö tosiaan kaikki tiet Roomaan? Vaiko Pariisiin..

Huivi – Guess

Kommentit

  • Laura

    Hei Henna! Sullahan on Balmuirin capri ja marchese – huivit. Mietin marchesen ostoa, mutta onko se kuinka arka materiaaliltaan verrattuna capriin? Tuleeko helposti langanvetoja? Onko huivi enemmän beige kuin harmahtava? Mukavaa kevättä!

    • Henna

      Hei Laura! Marchese huivini olen myynyt eteenpäin, kun se meni juuri enemmän beigeen kuin harmaaseen. Muutoin huivi oli pehmeä ja ylellinen, eikä mielestäni arempi, mutta aivan eri luokkaahan nämä balmuirit on verrattuna LV:n huiveihin. Olikohan noihin huiveihin tullut uusia sävyjä lisää, kurkkaa balmuirin sivuilta. Ps.tänään naistenpäivänä on Millanputiikissa myös huivit -20%! 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.