VALIKKO
22.9.2016 18:47

Tyhjille seinille?

Jee! Muutamassa päivässä odotettu postilappu tupsahti, ja mun nettitilaus oli perillä. Nimittäin mä olen innostunut sisustamaan mun teinitytön huonetta. Ensimmäinen teko oli uuden peililiukuovikaapin hankinta, jonka sattumalta bongasin K-raudan(!) lehdestä ja sain hyvään hintaan. Niin tai no, kesän aikana sellainen rautarunkoinen sänky vaihtui kunnon runkopatjasänkyyn. Nyt sitten seinille haetaan vähän jotain uutta ilmettä, sitten uutta mattoa ja kaipa se tapetti pitää kanssa jossain vaiheessa uusia..

dsc_0993

Olin jo jonkun aikaaa ihastellut Desenio- verkkokaupan julisteita ja tauluja. Päätinkin tilata täältä https://desenio.fi/ neidille julisteita uusiksi tauluiksi, mustavalkoisia tietenkin. Kehykset hankin tällä kerralla erikseen. Eikä käy kieltäminen, etteikö sellaiseen omaan”pukeutumishuoneeseen” olisi löytynyt myös monta kivaa muotikuvaa. Harmi vaan, kun ei sellaista omaa huonetta ole. Kaikenkaikkiaan tuolla verkkokaupassa on todella laaja valikoima laidasta laitaan sisustusjulisteita, lapsesta aikuiseen makuun – ruoka-aiheisia, luontoa, muotia, lapsille, karttoja, hyönteisiä..

dsc_0992-001

dsc_0995-002

dsc_0994-001

dsc_0997-001

Mutta tällaisia uusia tauluja neiti saa huoneensa seinälle, mitäs olette mieltä valinnoistani?

Omasta mielestäni onnistuneita, sellaisia ajattomia. Olisi ollut ehkä liian taktista ostaa ensiksi ne taulunkannattimet seinälle kiinnittämistä varten, kun nyt sitten odotella koska se päivä mahtaa koittaa taulujen seinälle laittamiseen. Mutta hei, halusin vinkata teille tämän verkkokaupan, jos sielläkin seinät (tai mieli) kaipaa jotain uutta!

Kommentit

  • Nanni

    Noi Deseniot on niin ihania.

    • Henna

      Joo niin on, valinnanvaikeuksia suorastaan 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.