VALIKKO

Vinkki, Pääsiäiseen pupukakku.

On melkoinen onni, jos löytää sellaisen leipomon tai leipurin, joka puhuu kanssasi samaa kieltä. Mä olin tiedustellut, että olisiko jostain mahdollista ostaa sellaista minikakkua. Kakkua, jonka voisi herkutella vaikka ihan vain perheen kesken viikonlopun kunniaksi taikka istahtaa ystävien kanssa alas. Minikakku – siitäpä se oivallus ihastuttavan Hannan kanssa lähtikin. Olen aiemminkin Hannalta tilannut kakkuja juhliin, joten helppo oli ehdottaa miksipä ei pääsiäiseen voisi valmistaa minikakkuja? Ja yksi sellainen tilaukseen, ja nyt se nököttää meidän pöydällä ja odottelee ystäviäni kahvikupilliselle. Ja se on just täydellisen söpö!

www.hannankakut.fi

Hannalta sai tilattua myös gluteenittomalla pohjalla ( muutoin vaaleakakkupohja ) pääsiäisen minikakun, pupukakun, tai fiinimmin sanotummin ”bunnycaken”. Kakun saa myös laktoosittomana, sisällä on herkullinen mango-passiontäyte ja päällä kokonaisuuden viimeistelee vaniljanmakuinen marenki-voikreemi. Kakku on noin 6-8 henkilölle ja 40€ hinnaltaan, joten ehdottomasti suosittelen tutustumaan tähän Pääsiäisen herkkukakkuun. Tätä pääsiäisen pupukakkua, minikakkua, valmistetaan tosiaan pääsiäistä varten ja Hanna ottaa tilauksia vastaan 12.4 keskiviikkoon klo12:00 saakka. Joten jos haluat takuuvarman söpön pääsiäispupun kahvipöytään, tilauksen voi jättää netissä lomakkeella http://hannankakut.fi/tilaus tai puhelimitse 045 111 3858 (arkisin 8-16).

Ehdottomat suositukset tälle söpölle pääsiäisherkulle, mango-passionmousse oli ihastuttavan pehmeä ja raikas. Ja tällainen minikakku on juuri sopivan kokoinen pöytäkunnan herkutteluun, sanoisin about 8 hengelle oikeankokoiseksi niin pystyy santsaamaankin toisenkin kerran. Kaikenkaikkiaan vinkvink, jos haluat päästä pääsiäisenä helpolla ja söpön herkullisella kattauksella!

Hannan Kakut valmistaa pääsiäistuotteina myöskin Cupcakeja, jotka ovat myös laktoosittomia. Pääsiäismaut ovat Suklaa cupcake, Lemon&Lime Cupcake ja Mansikka-Vanilja Cupcake. Kuppikakkujen hinnat ovat 2-2,80€ kpl, ja erikseen saa niitäkin minikoossa! Tämän helpommaksi pääsiäinen ei voi tullakaan, ja varsinkin kun oon nyt esimaistanut nämä herkut, niin suottapa rupean itse väsäämään yhtään mitään ja jään vaan odottelemaan valmiita, ja takuusuloisia pääsiäisherkkuja!

Maistuis varmaan sullekin?

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.