VALIKKO
15.3.2016 21:53

Yhdenlainen pääsiäistipu.

Musta tuntuu, että mun takki on tyhjä. Tai oikeastaan se takki on kuuma. Tosi kuuma, kaupoissakin hiki valuu. Onko se merkki että kevät tulee? Ja onko varmempaa merkkiä keväästä kuin taivaalla möllöttävä aurinko, joka kivasti lämmittää ja rapa roiskuu? Mutta saako mistään arkeen enempää energiaa kuin auringonsäteistä? Mä ainakin jaksan nautiskella näistä kevätkeleistä. Aurinkolaseilla on totisesti käyttöä, ellei siristele päivää auringossa ja loppupäivästä pode pääkipua.

IMG_0339

 • Takki – Gina Tricot
 • Huivi – Marimekko
 • Aurinkolasit – Louis Vuitton
 • Jakku – Vila

Mun asukuvista on tovi aikaa. Tän viikon aikana sain idiksen ottaa kuvan peilin kautta. Mun suosikkivaatteita on ollutkin mustat housut ja Vilan collegejakut. Kokonaisuutta on sitten fiiliksen mukaan muokattu erilaisilla huiveilla, ja tässä kokonaisuudessa on Marimekon pirteä oranssinen huivi. Suosittelen tutustumaan Marimekon huiveihin, hintalaatusuhde on kohdillaan ja lisäksi uudet huivit ovat muhkean kokoisia. Ollessani Marimekon illassa joku aika taaksepäin, minulta kysyi eräs asiakas mahdanko olla töissä Marimekossa. Taitaa se mun sitoutuneisuus ja innostukseni Marimekkoa kohtaan huokua ulospäin,vai mitä tästä pitäisi päätellä? Tänään taas asiakas kommentoi ”oletpa pirteä kuin pääsiäistipu!”

IMG_0332

Meillä on pääsiäispuuhat myös vauhdissaan. Piti tarkistaa vielä eilen kalenterista, että onko tosiaan jo tällä viikolla palmusunnuntai – ”the virpomispäivä”. Mutta, alle viikossa rairuohot ovat kivasti itäneet ja jo hiukan vihreää kasvua näkyy. Höyhenpussit, silkkipaperit ja teippirulla ovat hankittuna. Tänään kahlattiin töiden jälkeen ojien varressa, nilkat kastuneina, katkomassa pajunoksia. Kotona laskettiin saalis, virpomiskäyttöön kelvollisia risuja oli noin 50kpl – ja neiti uhkasi hakea vielä risuja lisääkin? Onko siellä muuallakin ahkeria virpojia?

Pakko oli vinkata näistä söpöistä pastellisista höyhenistä, jotka löysin ihan Citymarketin valikoimasta. Höyhenissä on rautalangat mukana, joten pysyvyys virpomisrisuissa on taattu. Sain myös keittiönikkunalle oman risukimpullisen pajuja vaasiin, johon ripustelin pieniä pääsiäismunia. Vielä yksi tärkeä juttu on kuitenkin vielä huomioimatta, nimittäin ne ahkerien virpojien herkut – tiedän ennestään että ovikello soi pitkin palmusunnuntaita.

DSC_0886

DSC_0893

DSC_0881-001

Onko siellä muillakin pääsiäispuuhat vauhdissa?

 

Kommentit

 • Katja

  Minä en jaksanut koristella oksia, mutta pääsiäiskoristeet muuten ovat esillä. Tällä viikolla täytyy keskittyä johonkin muuhun taas. 🙂 Mutta lapsi toi kerhosta tänään meille yhden koristellun oksan, jee ihanaa! Aurinkoista keskiviikon jatkoa!

  • Henna

   Ihanaa pääsiäisen odotusta <3

 • Jaana M.

  Vähän oon jo pääsiäiskamoja ottanut edill, mutta ei oo vielä pöydällä. Sorry, kun en oo tänne ehtinyt. Jokin on pitänyt mut pois koneelta. Ihanaa viikkoa sinä ihana ”tipu” 🙂

  • Henna

   Varsinainen tipu. Vai kana? 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.