VALIKKO
27.3.2016 21:41

Yksi Marimekko lisää?

Mä olen totisesti ihastunut Marimekon uusiin laukkumalleihin. Tuo vanchettanahka tekee minuun vaikutuksen, sekä kylläpä se luo laukkuihin omaa ilmettä. Multa on puuttunut sellainen reissulaukku, laukku jolla voi tehdä esimerkiksi viikonlopun reissut. Nähdessäni tämän hiukan putkimallisen Marimekon laukun, arvasin että näinhän siinä käy. Olkahihna lisää laukun käyttömukavuutta. Ja esimerkiksi verrattuna Louis Vuittonin Keepal- laukkuihin näitä saa hankittua useamman samalla hinnalla.

Mitä tykkäätte?

DSC_0931-001

DSC_0927

DSC_0928-001

DSC_0929-001

DSC_0930-001

Tuo pienempi, olkalaukku, minulla löytyykin jo ennestään kotoa. Vieläkö tähän settiin pitäisi olla yhdenmukainen, samaa kuosia oleva huivi? Vai olisiko se jo vähän liikaa, eikö yksivärinen musta huivi aja saman asian? Mä uskon että olen onnistunut löytämään sellaiset laukut, joihin en tule kyllästymään ja nämä sopivat kaikenvärisien vaatteiden kanssa. Joten hop hop, jos sama laukku kiinnostaisi – näitä ei kuulemma enää saa tehtaalta, joten eikun nopeaa Marimekkoon!

DSC_0931-001

Laukku oli heti ensimmäisellä reissullaan Vierumäellä alkuviikolla, ja tykkäsin kovasti. Laukun hihna on säädettävä, ja sen saa esimerkiksi crossbodyksi mistä minä tykkään. Kokoluokaltaan laukku on juuri passeli esimerkiksi yhdenyön reissuille.

IMG_0625

Kommentit

  • Liisa

    No mutta tämähän voisi olla etsimäni weekender. Olen pitkään jo sitä LV:n Keepalia haaveissani pitänyt, mutta toistaiseksi hinta on hirvittänyt etten ole hankintaa tehnyt. Mutta tämä miellyttää silmää ja hintakin on paljon ystävällisempi budjetilleni. Ihastuin tähän kuosiin jo kun esittelit tuota saman sarjan olkalaukkua. Täytyypä käydä tekemässä lähempää tuttavuutta 🙂

    • Henna

      Ehdottomasti annan kaikki suositukset tälle laukulle! Ole nopea, että kerkeät saamaan omasi 🙂 Olikohan Keljon myymälässä ainakin, kun ohikuljin.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.