VALIKKO
29.9.2016 22:16

Syksy on täällä taas – lauantaina myös blogikirppis!

paluumuuttaja_rekki2

Nuhainen nenä, kaikenmaailman kouluesitelmät ja uudet opinnot – ne ovat täällä taas! Niin on syksykin. Havahduin vasta alkuviikosta, kun palasin kotiin aamukahdeksan luennolta, että ilmassa leijailee eteerinen sumu, jonka läpi hohtaa ruska. Selvä syksyn merkki. Keltaiset vaahterat, syvänpunainen villiviini, varisseet haavanlehdet – kaikki viestittivät, että uusi vuodenaika on täällä.

Luonnon ennusmerkkien lisäksi kaksi muutakin asiaa ovat takuuvarmoja syksyn merkkejä – flunssa ja kiire. Siinä vasta paradoksaalinen pari. Yleensä flunssa iskee juuri silloin, kun tuntuu, että alkaa olla liikaa hommaa (ennen kuin mikään edes ehtii varsinaisesti alkaa). Samalla ajatuksella sitä huomaa, että nenä vuotaa ja päätä särkee. Heihei vaan kiire ja tervetuloa papan herukkamehu, hunaja ja nenäliinapaketti!

 

paluumuuttaja_parfyymi

 

Älkää siis ihmetelkö, jos täällä blogin puolellakin on tovi hiljaisempaa.

Eräs erittäin mukava puoli syksyssä kuitenkin on: ilmassa on kaikkea uutta! Olenkin aloittanut uuden sivuaineen, nimittäin etiikan. Onnistuin heti alkuun valitsemaan aika hurjan kurssin, mutta olen silti todella innostunut! Lisäksi aloitin pitkään haaveilemani italian kielen opinnot. Ciao, piacere ja arrivederci vaan!

Toiseksi parasta syksyssä ovat kaikki tapahtumat. Sitä on ties mitä uusien iltaa – ja nyt myös blogikirppis! Osallistun lauantaina 1.10 klo 12-15 Jaon Harjun toimipisteellä järjestettävään blogikirppikseen. Tapahtuman osoite on Sepänkatu 3 ja sen yhteistyökumppanina toimi Jyväskylän aikuislukio. Tulkaa moikkamaan ja tekemään vaatelöytöjä!

Kotimme on ollut pari päivää todellinen vaatekasa, sillä sekä minä että poikaystäväni aiomme myydä vaatteita. Myynnissä on paljon hyväkuntoista vaatetta naisten S-kokoa ja miesten XL-kokoa. Omasta vaatekasastani löytyy jopa muutama retrolöytö. Varsinkin, jos kauppojen tarjonta tylsistyttää, saatat löytää meidän rekistä jotain kiinnostavaa! Mukana on myös muutamia kiertoon meneviä astioita ja sisutustuotteita. (Kuvien vaatteet ja tavarat eivät tosin lähde myyntiin.)

 

paluumuuttaja_aurinkolasit

 

paluumuuttaja_asusteet

 

Mukana blogikirppiksellä on paljon Stoorin bloggaajia mutta myös muita keskisuomalaisia tuttuja:

Skandilinjalla
Annukan aurinkoiset
Laura Adalmiina
#vainanettejutut
Mimosan kotona
Modernisti kodikas
Littlebigthings
Stay fresh
Anypauline
Avec Ave
Kotitalosta
Valkoisen vuoren rinteillä
Maitokahviperhonen
Minna bakes
Minishow
Pilkkeitä

Muistakaa ottaa käteistä mukaan – tai mikäli teillä on käytössä Mobilepay, sekin käy. Nähdään lauantaina kirppiksellä! 

 

paluumuuttaja_rekki

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.