VALIKKO
10.6.2016 22:24

VR:n reilireportteriksi? Katso video!

Huh, kesäloma on aluillaan ja lukukauden kouluhommat takana, mutta puuhaa riittää silti! Käynnissä on ties millaista projektia, joista kesän merkittävimpiä lienee heinäkuun reilimatka. Olen nimittäin siskoni kanssa lähdössä Espanjaan ja Ranskan rivieralle reilaamaan. Tiukan opiskelijabudjetin innoittamana päätimme hakea VR:n reilireporttereiksi. 

VR:n reilireportterit raportoivat matkan ajan eri some-kanavissa ja kahteen otteseen myös VR Interrail-sivujen livestreamissa. Vastineeksi matkan jakamisesta reilireportterit saavat 1 lk:n reililiput kuukaudeksi sekä mobiilidatabudjetin! Aika hyvä diili, eikö? Tosin, reilireportteriksi pääsee vain 15 eri kahden hengen tiimiä. Omaa onneamme edistääksemme kuvasimme viime viikonloppuna hakuvideon, jonka löydät tästä:

 

 

Mitäs tykkäätte? Käytin videon editoimisessa ensimmäistä kertaa kunnon editointiohjelmaa, mutta muuten meininki oli kuten ala- ja yläasteella; kun kuvattiin ties mitä videopätkiä kavereiden kanssa. Hauskaa siis oli!

 

IMG_5553

 

Täällä Paluumuuttajassa tullaan varmasti kuulemaan lisää reilimatkasta – ennen sitä ja sen aikana! Lennämme 7.7 Malagaan, josta matka jatkuu kohti Nizzaa. Sieltä meillä on 26.7 paluulennot Suomeen. Jännittää hirveästi, sillä tällä matkalla aion vierailla jo aiemmassa postauksessa mainitsemassani Alhambran linnoituksessa. Granadassa sijaitseva, Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva maurilaislinnoitus on ollut haaveissa jo monta vuotta.

Pääsemmekö reilireporttereiksi, se selviää pari viikkoa ennen matkaa! Sitä ennen, pidetään peukut pystyssä!

 

barcelona2

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.