VALIKKO
7.4.2018 04:00

Maaliskuun puhelinkuvat

Hei vaan hei! Hiljaista on ollut tällä tontilla, mutta täällä ollaan edelleen. Useamman kerran on tehnyt hirveästi mieli kirjoittaa, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi. Jostain syystä tunnen tästä(kin) hommasta nykyään jonkinlaisia paineita; onko sisältö tarpeeksi kiinnostavaa, kuvat tarpeeksi hyviä, kappaleet oikein jaoteltu ja otsikoitu ja kiinnostaako tämä nyt oikeasti ketään. Joka kerran olen lopulta tullut siihen tulokseen, että vastaus useampaan em. kysymyksistä on ei.

Eipä tässä laadulla päästä tälläkään kertaa keulimaan, mutta esitellään nyt kuitenkin viime kuukauden ajalta kertynyt puhelimen gallerian sisältö 🙂

Alkukuusta meillä oli konsernin parin yrityksen yhteinen, kaksipäiväinen markkinointipalaveri, johon kuului myös liikunnallinen aktiviteetti. Pääsin kokeilemaan curlingia ensimmäistä kertaa ikinä, ja pahoin pelkään, että toista kertaa ei ihan heti tule. Ihan hauskaa se sinänsä oli, mutta valtaosa ajasta meni keskittyessä siihen, ettei pannuta kovin pahasti. Curling-kentälle mennessä toiseen kenkään laitetaan vielä liukupohja, ja kun ei se toisenkaan tasapohjaisen popottimen pohja kitkallaan suorastaan loistamaan päässyt, niin aika huteraa oli eteneminen. Eikä ole muuten aikoihin ollut yhtä pätevä olo kuin tuolloin, kun päivän asuun kuuluivat tarralenkkarit ja kypärä.

Samaisella reissulla kävimme myös parin kollegan kanssa lumikenkäilemässä, ja ihan meinasi tulla läskille hiki. Maisemat olivat kauniita, ja laji yksinkertaisuudessaan yllättävän rankka. Suurin taistelu taidettiin kuitenkin käydä heti alkuun, kun piti keksiä, miten nuo hilavitkuttimet saa kiinni kenkiin.

Viivi ilmaisi mielipiteensä mamman reissuun lähdöstä. // Vallulle ehti tulla reissun aikana äitiä ikävä, ja mussu torkkui vaatepinoni päällä. // Olemme hankkineet karvahanureille kaksi erilaista pehmopetiä – money well spent. // Rakkaushetki Viivuskan kanssa – lueskelin sängyllä, ja lapsonen viihtyi säärieni välissä rapsutettavana. // Viikonloppuisin lasten lempipaikka on sänky. // Hankimme muutama viikko sitten Furminator-harjan, ja paluuta ei ole.

Loppukuusta kävin Suomen Ensiapukoulutuksen järjestämällä työsuojelun ja -hyvinvoinnin kurssilla. Tarjoilutkin olivat kohdallaan <3 // Fazerin Geisha-jäätelö pääsi testiin ja petyin. Fazerina for the win! // Yksi myyntipäälliköistämme tietää Pätkis-fiksaationi, ja muisti minua muutamalla patukalla kiitokseksi ”erinomaisesta excelöinnistä”.

Keväällä alan pikkuhiljaa heräillä eloon, ja lisääntynyt valo alkaa houkutella myös ulkoilemaan. Näin kauniisti paistoi aurinko eräänä päivänä vielä 18.30 aikoihin. // Sain isännältä joululahjaksi lahjakortin urheiluliikkeeseen, ja hankin Icebugit. Paras hankinta koskaan. // Lampi lenkkireitin varrella. Tästä löytyy nyt kuvat jokaisena vuodenaikana, ja kesällä tuo on kauneimmillaan. // Auringonlasku kotitaloyhtiön kattojen yllä.

Treffi-ilta, eli vakioannos vakioravintolassa + standuppia. // Michael Winslow, jonka koko parituntista showta tuli tuijotettua lähes suu auki. Käsittämätön tyyppi. // Tämän kuvan lisäsin Instagramiin kevään ensimmäisenä kunnolla aurinkoisena päivänä saatesanoin ”When it’s all sunny and beautiful outside but nap is life.” Tuona aurinkoisena viikonloppuna kaverit julkaisivat aurinkolasikuvia järven jäältä, minä nukuin päikkärit. // Päätin jo helmikuussa, että haluan pääsiäiseksi ison Kinder-munan. Sellainen odotti Kiirastorstaina keittiön pöydällä, kun tulin töistä <3

Mitä teille kuuluu?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.