VALIKKO
12.7.2018 20:21

Neiti Kesäheinä eli kesäinen kuvaussessio

Hankin pari vuotta sitten itselleni synttärilahjaksi Canonin järjestelmäkameran. En edelleenkään osaa tehdä sillä ns. juuri mitään, mutta silloin tällöin iskee halu kokeilla ja opetella. Tiistaina naputtelin Facebookiin etsintäkuulutuksen mallia olisko halukkaita kameralle poseeraajia. Hetken päästä sain yksityisviestin tutulta naiselta, ja sovimme treffit tälle iltapäivälle.

Ja voi kun olikin mukavaa! Olen kuvannut Karinia kerran aiemminkin, ja tälläkin kertaa kuvaaminen oli helppoa ja hurjan kivaa. Karin on fitness-taustansa ansiosta kuin kotonaan kameran edessä, joten poseeraamisvinkkejä ei tarvinnut antaa – ei sillä, että olisin edes osannut. Sanoinkin hänelle, miten kätevää on, kun saan keskittyä kameralla räpeltämiseen ilman, että tarvitsee yrittää antaa epätoivoisia ohjeita. ”Ohjeeni” olivat lähinnä tyyliä hmmm tuossa ois kiva paikka, ja Karin onnistui heti nappaamaan ajatuksestani kiinni.

Sen pidemmittä jorinoitta, tässäpä iltapäivän saldoa kauniin kesäisestä Mikkelipuistosta:

Niin oli mukavaa, että halukkaat mallit voivat ilmoittautua milloin tahansa 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.