VALIKKO
26.2.2018 05:33

Talviloma-asioita

Hei vaan hei! Hengissä ollaan, vaikka sitä ei viime aikoina postaustahdista ole voinut päätelläkään. Tällä viikolla olen ollut keskiviikosta perjantaihin talvilomalla (jätin 2 päivää myöhemmäksi), ja on ainakin tullut istuttua autossa. Tiistaina huristelin käymään Keski-Suomessa, kun huonona tyttärenä olin käynyt vanhempieni luona viimeksi joskus marraskuun puolivälissä. Parin yön reissun aikana ehdin kuitenkin nähdä niin isän ja äitipuolen, äidin kuin isovanhemmatkin. Tehokasta ajankäyttöä siis 🙂 Eilen ajelimme isännän kanssa isolle kirkolle tai ainakin sen viereen, ja kävimme Flamingossa nukkumassa yön yli.

Kameraan en ole saanut aikaiseksi koskea aikoihin (halukkaat mallit voisitte ilmoittautua, kiitos), mutta puhelinräpsyjä tulee kyllä napsittua vähän väliä. Pääasiassa niistä asioista, joita syön. Mutta josko tässä nyt vaikka esittelisi jonkun ”kivoja asioita lomalla” -kavalkadin.

Mummin tekemät letut. Need I say more? Paitsi että kiitos mummi, hyviä olivat! On ihan mahtavaa, että mummini lukee blogiani. Ja kävi ilmi, että niin tekee myös vaarin veljen vaimo. Ja anoppini. Ja ilmeisesti myös äitipuoleni. Eli lukijoita riittää ainakin suvun sisältä 🙂

Auringonlasku isukin ja äitipuolen parvekkeelta kuvattuna. Harmittaa, kun se näky ei tallentunut kameraan ollenkaan sellaisena kuin se oli, koko tuo kuvassa keltaiselta näyttävä alue oli viininpunaista.

Aamupäivätreeni. Kävin perjantaina jalkapuntilla jo joskus 10-12 välillä, ja rakastan reenailla tuona ajankohtana. Alla rauhallinen aamu ja hyvä aamupala, ei suuremmin ruhkaa salin puolella ja vireystaso kohtuuhyvä. Reenin jälkeen ennen kauppareissua Tupla+protein -patukka, joka ei todennäköisesti ole Oikeaa Proteiinipatukkaa nähnytkään, koska maistuu tällaisen paatuneen jauhopatukkavihaajan suuhun niin hyvältä. En harrasta näitä kovin usein, mutta ovat käteviä en tahtoisi kiukutella nälissäni Prisman kassatädille -logistisissa tilanteissa.

Pyhiinvaelluskohteeni eli Fazerin vierailukeskus Vantaalla. Tajusin kyseisen paikan olemassaolon vasta viime syksynä, mikä on toisaalta ihan hyväkin asia. En ole katsonut kartasta onko tuo oikeasti ”matkan varrella” vai täytyykö tehdä kieppiä esimerkiksi Flamingoon pyrkiessä, mutta ihassama.

Ikean auringossa kylpevät lihapullat. Oli kaunis keli ajella molempiin suuntiin, ja tämä annos on pakko syödä joka kerta kyseisessä kioskissa asioidessa. Namnam.

Gelato. Olen ihan haksahtanut tähän jäätelömalliin, ja viime kesän Tampereen-reissulla olin lähteä irti kaikista henkseleistä, kun Koskikeskuksen gelatopaikassa oli tarjolla kymmeniä eri makuja. Jumbon kahvilassa niitä on huomattavasti maltillisemmin, mutta oikein hyviä olivat sekä suklaa että dolce latte.

Näkymät Sokos Hotel Flamingon yläkerroksista, ja Flamingo ylipäätään. Olen lueskellut Starboxista toisenlaisiakin kokemuksia, mutta minusta tuo on kiva hotelli. Toisaalta emme ole koskaan esimerkiksi pyrkineet kylpylään ruuhka-aikaan (tai itseasiassa ollenkaan), tai tilanneet aamupalaa huoneeseen, joten ehkä en vain tiedä ns. paremmin. Tai pahemmin.

Lazyass-meininki. Totesin tällä reissulla, että olen virallisesti tullut vanhaksi. Olin ihan liekeissä siitä, että sain maata isossa sängyssä peiton alla suklaata syöden ja telkkaria tuijottaen 😀 Varsinainen bilehile…

Ja kyllä, yksi parhaista asioista hotellireissuilla on valmis aamupala. Flamingossa on vielä se suklaaputous, johon haluaisin dipata kaiken pekonista lähtien. Tällä kertaa suklaan alle pääsivät kuitenkin vain pari pientä kaurakeksiä.

Mukava on käydä reissussa, mutta mukava on tulla kotiinkin. Siitä huolimatta, että 5 minuuttia paluumme jälkeen toinen kissa kävi kusella vessan lavuaarissa. Tervetuloa kotiin, äiti ja isi!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.