VALIKKO
4.7.2017 06:51

Uusi tukka ja kesäoivallus

Hyvää vuorokaudenaikaa! Olen ennenkin laulellut ylistyslauluja kampaajalleni, mutta jälleen kerran ajattelin ihan vain tulla keulimaan uudella lookillani. Tämän päivän tulos näyttää siis tältä:

Magentaa <3

Siis katsokaaaaaaa nyt:

Mitä täydellisyyttä ja parhaudellisuutta, aaah <3 Hiuslaadussa toivomisen varaa ja kantajakin on vähän niin ja näin, mutta tuo väriiiiiih. Ou beibe. Tämän kuulemma pitäisi olla pitkäkestoinen väri – parturi-Tiina naurahtikin, että siun päästähän se nyt nähään kestääkö vai ei. Olen melko vakuuttunut siitä, että ne, jotka kertovat jonkun värin x kestävän pitkään, pesevät kuontalonsa kerran viikossa. Itsehän olen opettanut päänahkani jokapäiväiseen pesuun, joten käytännössä kaikki kulahtaa. Mutta on se nyt hetken aikaa ihan hemmetin hieno!

Töissä on taas joutunut ottamaan toisenkin käden pois taskusta kollegan jäätyä lomailemaan, joten seuraavat neljä viikkoa kulunevat suhteellisen nopeaan ja suorittamalla. Tämän päivän jälkeen oloa kuvaa parhaiten se, että pyörä pyörii mutta hamsteri ei ole paikalla. Pyrin kuitenkin muistamaan myös kesästä nauttimisen puurtamisen ohella, sillä koin loppuviikolla ahaa-elämyksen:

Kesä on nyt.

Älkääkä viitsikö sanoa mitään no shit Sherlock -tyylistä. Tarkoitan tällä lähinnä sitä, että kylmän kevään ja alkukesän takia on jäänyt odotteluvaihe päälle, ja sitä kesää vain odottaa alkavaksi. Ajattelen myös usein, että kesä alkaa sitten, kun loma alkaa. Tokihan elokuussakin voi olla vielä lämmintä, mutta entä, jos ei? Totesin isännälle viikonloppuna, että olen haaveillut viikkotolkulla siitä, että voisi istuskella takapihalla syömässä aamiaista. Ja tajusin sitten, että se istuskelu olisi ikään kuin aloitettava nyt.

Kesän ensimmäinen ulkoruokinnassa suoritettu aamupalastelu.

Tällä viikolla olisi tarkoitus päästä tutustumaan isännän työkaverin uuteen perheenjäseneen; olivat ottaneet kerrassaan hurmaavan berninpaimenkoiran pennun. Koirakuumeen pahentamisen lisäksi vierailun tarkoitus on nappailla hauvavauvasta muutama kuva järkkärikameralla, jota yritän pikkuhiljaa opetella käyttämään. Mikäli vauvelin emäntä antaa luvan, palaan näihin ruutuihin bloginkin puolella 🙂

Mukavaa alkuviikkoa, nauttikaa kesäpäivistä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.