VALIKKO
20.5.2018 13:05

Blogi on nyt puolivuotias! ARVONTA!!

Aloitin Purkkisirkus-blogin puoli vuotta sitten. Aika on mennyt todella nopeasti. Puoleen vuoteen mahtuu 43 postausta ja blogin muuttokin. Muutin tänne Stoorin puolelle helmikuussa ja lukijat ovat kivasti blogin täältä löytäneet. Olen bloggaajana vielä ihan alkutaipaleella, mutta yritän kehittyä jatkuvasti. Kaikki teidän kommentit ja tykkäykset ilahduttavat kovasti.

Ajattelin juhlistaa blogin puolen vuoden taivalta arvonnalla! Halusin järjestää jotain kivaa teille ihanille lukijoille 🙂 Palkintona on Mossa Vitamin Oil Cocktail Active Renewal -kasvoöljy. Tämä ihana kasvoöljy on luonnonkosmetiikkatuote. Öljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on pehmeä sekä kosteutettu iho. Tämä sopii kaikille ihotyypeille. Aivan ihana tuote!

Arvon siis yhden kasvoöljyn teidän lukijoiden kesken. Arvontaan osallistut seuraamalla blogia Facebookissa tai Instagramissa sekä kommentoimalla tähän postaukseen. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite, sillä otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse! Postitan palkinnon vain Suomeen.

Osallistumisaikaa on viikon verran eli 27.5. klo: 18 asti. Onnea arvontaan!! 

Arvonta on päättynyt ja voittajalle on lähetetty sähköpostia!!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.