VALIKKO
25.11.2019 07:00

Cocopandan Black Week

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

*sis. mainoslinkin

Marraskuu lähenee loppuaan ja se kertoo kahdesta asiasta. Ensinnäkin joulu on jo ihan nurkan takana. Ennen jouluhössötystä on kuitenkin vuoden isoin alennusmyynti nimittäin Black Friday! Monissa verkkokaupoissa tarjouksia on koko viikon ja sitä kutsutaan nimellä Black Week. Black Friday on Kiitospäivän jälkeinen perjantai, jolloin suuri osa kivijalkaliikkeistä ja verkkokaupoista laskevat hintojaan enemmän kuin minkään muun alennuskampanjan aikana koko vuonna. Monesti alennusmyynti alkaa heti maanantaina ja jatkuu koko viikon ajan.

*Cocopanda on monipuolinen kauneuden verkkokauppa ja heillä alkaa vuoden suurin alennuskampanja, Black Week, tänään maanantaina ja se huipentuu Black Fridayhin 29.11. Verkkokaupassa on koko viikon ajan lähes koko valikoima 25-70% alennuksessa, minkä lisäksi joka päivälle on omat päivittäin vaihtuvat erikoistarjoukset. Päivittäin vaihtuvat Black Week -tarjoukset näet *täältä!

Black week

Sain itse myös tilata Cocopandalta muutamia juttuja ja päätin valita sekä meikkejä että ihonhoitoa. Olen tykästynyt *Makeup Revolutionin meikkeihin ja päätin ottaa niitä lisää testiin. Pähkäilin pitkään mitkä tuotteet olisivat kivoja testiin. Lopulta päätin ottaa yhden isomman lahjapakkauksen, jossa on meikkejä tosi hyvä valikoima. *Makeup Revelotion Soph’s Favourites on ylellinen lahjapakkaus! Se sisältää kaiken tämän:

Lahjapakkauksen normaalihinta on 73,50€. Tämä setti on myös todella hyvä joululahjaidea! Makeup Revolution meikit ovat todella korkealaatuisia ja sävyvalikoimaa on runsaasti. Älä siis anna edullisen hinnan huijata!

Ihonhoitotuotteita selailin aika kauan. Mietin mikä olisi jotain uutta ja kivaa testattavaa. Sitten huomasin *Baborin ihonhoitoampullit. Olen saanut viime vuosien joulukalentereista pari yksittäistä ampullia ja olen niistä tykännyt. Nyt bongasin Cocopandan valikoimasta erilaisia 7 ampullin settejä, jotka oli tarkoitettu tuomaan iholle erilaisia juttuja kuten hehkua tai kosteutusta. Näitä värikkäitä settejä on 5 erilaista, joista valitsin testattavaksi *Glow Addict ja *Ageless Hero. Glow Addict sisältää 4 x Hydra Plus ja 3 x Perfect Glow -ampullit. Ampullit sisältävät hyaluronihappoa ja hehkua tuovia pigmenttejä sekä Perfection Peptide P3 -yhdistettä.

Black week

Ageless Hero -setti sisältää 3 x 3D Firming, 2 x Active Night ja 2 x Lift Express -ampullia. Ne sisältävät keltasarviunikko-, mikrolevä- ja peptidiuutteita. Ihosta tulee kiinteämpi, kimmoisampi ja merkittävästi tasaisemman näköinen. Kaikki Babor -ampullit sisältävät 2ml seerumia. Tämä on aika iso määrä, mutta se on käytettävä kerralla. Seerumia kannattaa ottaa ensin varovasti kädelle vain osa ampullin sisällöstä ja levittää kasvoille. Tämän jälkeen voi ottaa loput ja taputella kasvoille ja kaulalle. Ampullin avaamisessa kannattaa myös olla varovainen ja noudattaa pakkauksen ohjeita. Nämä 7 ampullin setit maksavat normaalihinnalla 34,95€.

Cocopandan valikoimasta kannattaa kurkata näiden lisäksi mm.

Ihanaa Black Week shoppailua! Kerro ihmeessä myös omat hyvät löytösi!

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

SKINCITY skincare – Kosmetologien kehittämä ihonhoitobrändi

Kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee taas!

Kommentit

  • Sonja Suomela

   Aina kannattaa kurkkia jos vaikka olis jotain hyvässä alessa 🙂

    0
 • Olen ostolakossa, mutta ei se estä käyttämästä hyviä tarjouksia hyväksi. Sillä loppuneiden meikkien ja shamppoiden tilalle saa tietenkin ostaa uuden purtilon. Cocopanda on ollut hiustuotteissa pitkään mun ostopaikka. Nyt kävin kurkistamassa josko naamarasva olisi jo hyvässä alessa. -25% vasta. Taidan odotella 😀

   0
  • Sonja Suomela

   Joo kannattaa tietty harkiten ostaa ettei vaan ostamisen ilosta täytä kaappeja 🙂 Toivottavasti löytyy hyviä tarjouksia!

    0
 • Diiskuneiti

  Hyviä alennuksia on nyt kaikkialla. Nyt kyllä kannattaa hyödyntää tarjouksia jos tarvitsee jotain + joululahjoihin 🙂

   0
  • Sonja Suomela

   Niinpä! Äidile ostin juuri tiskikoneen, kun vanha meni rikki! 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.