VALIKKO
30.3.2018 20:21

Hauskuutta kasvojenpesuun – Neogen Real Fresh Green Tea Cleansing Stick puhdistuspuikko

Korealainen ihonhoito on hauskaa varsinkin hauskojen tuotteiden ansiosta. Erilaiset pakkaukset ja tuotenimet tuovat mielenkiintoa ihonhoitoon. Löysin jälleen yhden helmen, josta haluan teille kertoa! Löytämäni tuote on Neogen Real Fresh Green Tea Cleansing Stick. Kyseessä on kasvojen puhdistusaine, joka on pakattu puikkomuotoon. Sitä on todella miellyttävä ja helppo käyttää. Puhdistuspuikko on oikea monitoimituote ja sitä voi käyttää yksinään ihonpuhdistukseen, mutta itse olen käyttänyt sitä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. Tarkemmin kaksoispuhdistuksesta voit lukea täältä. Tuote lupaa poistaa meikit ja lian, mutta itse en ole kokeillut sitä meikin poistoon.

Nimensä mukaisesti puikko sisältää vihreää teetä, jonka lehtiä näkyy puikon massassa. Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä suojaavat ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Aidot vihreän teen lehdet toimivat myös ihoa kuorivana elementtinä. Puikon pH on 5,5 joka on juuri täydellinen. Matala pH puhdistustuotteissa tasapainottaa ihoa ja valmistaa sitä vastaanottamaan ihonhoidon seuraavat vaiheet. Korealaisen ihonpuhdistuksen vaiheet voit lukea täältä.  Puikko on myös todella näppärä ottaa matkalle mukaan, koska se ei vuoda laukkuun tai muuta vastaavaa. Myös lentokoneeseen sen voi ottaa käsimatkatavaroihin ilman minigrip-pussia! Kätevää!

Kasvojen puhdistuspuikkoa on todella helppo käyttää. Ensin kasvot kastellaan vedellä, jonka jälkeen puikkoa hierotaan pyörivin liikkein kasvoille. Tämän jälkeen tuotetta hierotaan vielä sormin tasaisesti joka puolelle kasvoja. Puhdistusaine levittyy iholle todella hyvin. Pienet teelehden palaset tuntuvat kevyesti kuorivana iholla. Lopuksi kasvot huuhdotaan vedellä, jolloin tuote vaahtoutuu kevyesti ja huuhtoutuu hyvin iholta. Tämä soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön ja olenkin ottanut tämän pysyvästi ihonpuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja puhtaalta ilman kiristävää tunnetta. Rakkautta ensipesulla!

Vinkkaan vielä lopuksi, että Bearelilta saa kaikista tuotteista -10%  koodilla PUPU koko pääsiäisen ajan!! Myös tämä ihana puhdistuspuikko löytyy valikoimista.

Kommentit

 • Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Hahha onpa tää hauska! Korealainen kosme on yleensä niin söpöäkin ♡_♡

   1
  • Sonja Suomela

   Joo tykkäsin kyllä tästä! Vaivaton käyttää ja pesutehokin hyvä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.