VALIKKO
12.1.2019 15:25

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer – Ionihoitoa iholle

Nyt löytyi mielenkiintoinen tuote! Olen aina innokkaasti testaamassa uusia ihonhoitojuttuja ja tämä vaikutti todella kiinnostavalta. Olen pitkään käyttänyt ihonhoidon tukena Foreota, mutta on kiva kokeilla myös muunlaisia laitteita. Törmäsin Skincityn sivuilla Leegeehaamin ionihoitolaitteeseen ja kiinnostuin heti. Tämä Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer on siis kotikäyttöön tarkoitettu iontoforeesitekniikkaan perustuva ihonhoitolaite. Sitä käytetään yhdessä sheet maskien kanssa ja se auttaa naamion vaikuttaavia aineita imeytymään ihoon paremmin.

Laite näyttää ihan kuulokkeilta. Siinä on muovinen panta, jonka päissä on metalliset elektrodit. Laitteessa on vaihdettava paristo, joten sitä ei tarvitse latailla ollenkaan. Tämä tuo mukavuutta käyttöön. Laite on myös todella kevyt ja pysyy hyvin paikoillaan hoidon ajan. Siinä on kolme erilaista hoitotasoa, joista voi valita omalle iholle sopivimman. Valittu taso näkyy värillisenä valona laitteen toisessa sakarassa. Sininen väri tarkoittaa alinta tasoa, joka sopii hyvin herkälle iholle. Purppuran väri on keskitason ohjelma kuivalle iholle. Punainen valo on tehokkain ohjelma rasvaiselle iholle. Jokainen ohjelma kestää 20 minuuttia ja loppuu itsestään ajan tullessa täyteen.

Laitetta käytetään siis kangasnaamio kanssa. Ensin laitat kangasnaamion kasvoille normaaliin tapaan. Sen jälkeen laite asetetaan kasvoille niin, että elektrodit ovat tiiviisti kasvoilla. Tämän jälkeen valitaan itselle sopiva ohjelma ja rentoudutaan! Laitteen käynnistyttyä metalliosista johdettu mikrovirta imeyttää naamion aktiiviaineet syvälle ihoon nopeammin ja saa ihon näyttämään heleämmältä. Hoidon aikana iholla voi tuntua pientä nipistelyä, mikä on ihan normaalia.

Toimiiko Deep & Quick Ion Enhancer oikeasti?

Olen käyttänyt laitetta nyt muutaman kerran ja tykkään siitä kovasti. Se on todella helppokäyttöinen. Yleensä ottaen helppokäyttöisiin juttuihin tulee tartuttua helpommin. Minullahan on sekaiho, joka on kyllä pintakuiva. Käytin silti jo ensimmäisellä kerralla tuota kovinta tehoa, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Ihoni kesti tuon hyvin eikä nipistelyä tuntunut ollenkaan. Jos ihosi on kovin herkkä niin suosittelen kuitenkin aloittamaan tuolla miedoimmalla teholla ja nostamaan tehoa sitten seuraavilla kerroilla, jos iho sen kestää.

Hoidon jälkeen iho tuntui todella ihanalta ja  kangasnaamion seerumi oli imeytynyt iholle paremmin kuin ilman laitetta. Tykkäsin kovasti. Olen käyttänyt laitetta yhdessä sekä Leegeehaamin omien että muun merkkisten kangasnaamioiden kanssa. Se on toiminut hyvin molemmilla vaihtoehdoilla. Rakastan Leegeehaamin kangasnaamioita! Ne ovat ihanan ohuita ja istuvat hyvin kasvoille. Niissä on myös paljon hoitonestettä, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa hyvin. Kannattaa tutustua myös näihin naamioihin, jos et ole vielä kokeillut!

Itse laitteen ostin Skincityn talvialesta. Heillä on myös laaja vaikoima merkin muita tuotteita sekä kangasnaamioita. Kaikki Leegeehaamin tuotteet löydät täältä. Kirjoitan merkin muista ihonhoitotuotteista hieman myöhemmin blogiin, kunhan olen ehtinyt niitä hieman kauemmin testaamaan.

Kenelle laite sopii?

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer sopii ihan kaikille. Varsinkin sellaisille, jotka haluavat ihonhoitoon hieman jotain extraa. Jos nautit ihonhoidosta ja etsit lisää tehoja ihonhoitoon, tämä on sinulle juuri etsimäsi tuote. Laitetta voi käyttää vaikka päivittäin, mutta itse en ihan niin usein jaksa kangasnaamioita käyttää. Erilaiset hoitotasot turvaavat sen, että jokaiselle iholle löytyy sopiva hoitotaso. Hoitoaika on vain 20 minuuttia eli normaali kangasnaamion vaikutusaika, joten aikaa ei tuhraannu yhtään enempää kuin normaaliin kangasnaamion käyttöön. Oman laitteen pääset ostamaan täältä. Näin talviaikaan iho tarvitsee kaiken mahdollisen hoidon, että se pysyy kauniina ja heleänä.

 

Onko sinulla käytössä ihonhoidossa sitä tehostavia laitteita?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Foreo Luna Mini 2 – Tehokkuutta ihonhoitoon

Foreo Luna Play Plus

 

 

 

Kommentit

 • Mari_Shopaholic

  No nyt on kyllä jännä tuote! En ole kuullut koko merkistä aikaisemmin, saatika tuosta laitteesta, mutta vaikuttaa super jännältä ja hyvältä! Olisipa hauska kokeilla tuollaista 😀

   0
  • Sonja Suomela

   Leegeehaam on vähän uudempi korealainenmerkki Suomen markkinoilla. Olen ihastunut siihen tosi paljon. Merkin sheet maskit on todella ihania! Myös muut tuotteet vaikuttavat todella hyviltä 🙂

    0
 • Nena Sofia

  Onpa jännä laite! Kiva, kun kirjoitit siitä. Itse käytän aika harvoin kangasnaamioita, pitäisikin petrata vähän. Tämä voisi olla kyllä todella hyödyllinen laite naamioiden tehostamisessa! 🙂

   0
  • Sonja Suomela

   Kangasnaamiot on kyllä ihania! Pääasiassa käytän niitä viikottain, mutta välillä laiskistun 😀

    0
 • tuulanneli

  Todella mielenkiintoinen laite. Instan puolella ihmettelin tätä ja nyt tiedän mistä on kyse. Täytyypä laittaa korvan taakse, jos vaikka joskus kokeilisi!

   0
  • Sonja Suomela

   Joo tajusin sen, kun olin julkaissut postaukset. Nuo elektrodit osuvat siis poskiin 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.