VALIKKO
29.7.2019 12:59

Löwengrip Count On Me – Deodorantti, joka sekoitti somen!

*sis. mainoslinkin

Kevään ja kesän aikana on kosmetiikkapiireissä kohistu uskomattoman tehokkaasta dödöstä. Kyseessä on kyllä tarkemmin sanottuna antiperspirant, joka selittää tuotteen tehokkuutta. Brändin perustaja on ruotsalainen bloggaaja ja yrittäjä Isabella Löwengrip. Brändi sisältää tuotteita niin ihnohoitoon kuin hiuksillekin. Heidän tunnetuin tuote ainakin Suomessa on varmasti deodorantti Löwengrip Count On Me.

Löwengrip Count On Me

Tilasin kehutun dödön itselleni testiin ja vakuutuin siitä heti alkuunsa! Ensimmäinen mukava yllätys oli se, että deodorantti onkin roll on eikä voidemainen, niinkuin ensiksi luulin tuubimaisen pakkauksen vuoksi! Olen ehdottomasti roll on dödöjen ystävä, vaikka olen kyllä kokeillut myös voidemaisia ja niissäkin on hyviä vaihtoehtoja.

Deodorantista on kolme eri versiota, joista tämä Löwengrip Count On Me on noussut melkein jo kulttimaineeseen. Tuotteen tuoksu on minusta ihanan raikas, mutta kuitenkin mieto eikä se löyhkää kainaloissa joka kerta kun käsiä heilauttaa. Se sisältää shea pähkinää, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote on myös todella riittoisa! Ostin omani maaliskuun alussa ja sitä on vieläkin jäljellä vähän. Ja olen siis käyttäny tätä päivittäin maaliskuusta lähtien ainoana dödönä! Tuntuu, että aiemmin käyttämäni dödöt ovat loppuneet paljon aikaisemmin. Pääset tutustumaan tuotteeseen tarkemmin *täältä.

Hinta on tässä hieman kalliimpi kuin perus markettidödöissä, mutta rakastuin tähän kyllä todenteolla! Suosittelen ehdottomasti testaamaan, koska hintaa hieman lievittää tämän todella riittoisa pakkaus. Tai siis pakkaus on aika normi 50ml, mutta pienempi roll on pää varmasti tekee sen, ettei tuotetta tule järkyttävää määrää kerralla ja näin se riittää pidempään. Kaikki Löwengirpin tuotteet löydät *täältä.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Fillerina – Täyteainehoito ilman neuloja

Blogihaaste – 25 kysymystä ihonhoidosta

Kommentit

 • Melissa

  On hyvä, jos löytää itselle sopivan tuotteen. Meillä pojilla on voimakas hienhaju ja mineraalikivi on auttanut siihen, ja minä käytän itse tehtyä, joka pitää hien loitolla.

   0
  • Sonja Suomela

   Nämä on tosi henkilökohtaisia juttuja ja hyvä et jokaiselle löytyy oma juttu 🙂

    0
  • Sonja Suomela

   Joo ei tää mikää ökykallis oo mut kalliimpi ku perusrexona 😀 Tän laatu on kyllä tosi hyvä!

    0
 • Laura Linnea

  Vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Itse en ole moneen vuoteen uskaltanut vaihtaa dödöä, kun edellinen luottokappaleeni alkoi yhtäkkiä aiheuttaa ihottumaa. Nyt hyvän löydettyäni pelottaa vaihtaa toiseen ainakaan pelkän kokeilun vuoksi.

   0
  • Sonja Suomela

   Tollaset kokemukset on aina kurjia! Hyvää ei kannata kyllä vaihtaa kovin herkästi 🙂

    0
 • tuulanneli

  Mielenkiintoinen tuote. Hyvään deoon kannattaa aina satsata.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.