VALIKKO
28.6.2018 14:36

Mizon Great Pure Cleansing Balm – Kiinteä puhdistusbalm kasvojen tehopuhdistukseen

Blogiani seuranneet tietävätkin jo innokkuuteni korealaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitorutiiniin. Korealaisen ihonhoitorutiinin ensimmäisenä vaiheena on öljypohjainen puhdistusaine. Olen käyttänyt vaihtelevasti eri merkkisiä puhdistusöljyjä. Keväällä vihdoin sain tilattua kokeiluun myös kiinteän cleansing balmin. Näitäkin on saatavilla oikeastaan kaikilta korealaisilta merkeiltä. Ostin kokeiluun Mizon Great Pure Cleansing Balm – puhdistusbalmin. Aluksi tuntui vähän oudolta käyttää kiinteää puhdistus”voidetta”, mutta nopeasti huomasin sen käyttäytyvän samalla tavalla kuin puhdistusöljyt.

Tämä puhdistusbalm on todella miellyttävä koostumukseltaan. Se sisältää ihoa pehmentävää oliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä sekä papaijauutetta, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta sileämmän. Se sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta otetaan sopiva nokare kädelle ja se hierotaan kuiviin kasvoihin. Aivan kuin puhdistusöljytkin. Puhdistusbalm sulaa iholle levitettäessä öljymäiseksi ja levittyy siten todella helposti iholle. Meikit irtoavat hyvin ja iho puhdistuu mukavasti. Hetken aikaa iholle hierottuaan kastellaan kädet ja hierotaan lisää, jolloin öljy muuttuu maitomaiseksi. Vielä lämpimällä vedellä huuhtelu ja iho on valmis kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen.

Normaali meikkini ei ole kovin voimakas ja siitä tämä puhdistusbalm selviytyy hyvin. Myös varsinkin näin kesällä auringonsuojatuotteet lähtevät parhaiten juuri öljypohjaisilla puhdistustuotteilla. Olen ollut tyytyväinen tämän balmin puhdistustehoon. Välillä kuitenkin tuntuu, ettei se muutu tarpeeksi maitomaiseksi tai ainakaan niin että sen näkisi. Tuote kuitenkin huuhtoutuu hyvin kasvoilta ja puhdistaa kasvot hyvin. Olen ehkä aluksi laittanut tuotetta liian vähän, jolloin se ei ole näkynyt maitomaisen valkoisena huuhdottaessa.

Mizon Great Pure Cleansing Balm on kätevä ottaa mukaan matkalle. Kiinteän muotonsa vuoksi sitä ei lasketa nesteiksi lentokoneen käsimatkatavaroissa! Myös esimerkiksi mökille mennessä se menee pieneen tilaan ja on silti todella tehokas puhdistaja. Ehdottomasti kannattaa rohkeasti kokeilla myös näitä puhdistusbalmeja oman rutiinin ensimmäisenä vaiheena.

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Minun ihonhoitorutiinini

Kaksoispuhdistus – Korealaisen ihonhoitorutiinin perusta

Hauskuutta kasvojenpesuun – Neogen Real Fresh Green Tea Cleansing Stick puhdistuspuikko

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.