VALIKKO
22.9.2019 10:50

TOP 5: Real Techniques -siveltimeni

*sis. mainoslinkin

Olen täällä blogin puolella listannut jo muutamia suosikkijuttuja ja nyt ajattelin listata suosikki Real Techniques -siveltimiäni. Nämä siveltimet ovat edullisia, mutta kuitenkin todella laadukkaita ja monikäyttöisiä. Olen pikku hiljaa tutustunut erilaisiin siveltimiin ja oppinut käyttämään niitä meikatessa. Jokaisella on meikatessa oma käsiala ja siveltimiä voi käyttää monella eri tavalla eikä niiden käyttöä tarvitse rajoittaa tarkasti siveltimen alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaan. Tässä siis omia suosikkejani, jotka ovat päivittäin käytössä.

Real techniques

RT 200 Expert Face Brush

Tämä on ihan ykkössuosikkini. Tämä sivellin on täydellinen meikkivoiteen levitykseen. Tiivis sivellinpää on kuitenkin todella pehmeä ja sillä saa häivytettyä meikkivoiteen todella hyvin. Mulla on näitä kaksi ja juuri tilasin yhden lisää! Olen vähän laiska pesemään siveltimiä, joten on hyvä olla lemppareita varalla useampia niin ei tarvitse olla koko ajan pesemässä. Sivellinpää on tarpeeksi pieni, jotta sillä saa hyvin häivytettyä meikkivoiteen myös nenänpielistä ja muista tarkkuutta vaativista paikoista. Sivellin maksaa nyt tarjouksessa 12,40€ (15,50€) ja se on myynnissä *täällä.

RT 402 Setting Brush

Tämä söpö sivellin on löytänyt paikkansa myös päivittäisessä käytössä. Se on myös todella monikäyttöinen. Se soveltuu parhaiten puuteristen tuotteiden levittämiseen ja meikin viimeistelyyn. Itse käytän tätä irtopuuterin tupsutteluun nenänpieliin ja silmänalusille. Tällä voi hyvin levittää myös highlighteriä ja vaikka peiteainetta. Tämä sivellin maksaa tällä hetkellä 11,60€ (14,50€) ja se on myynnissä *täällä.

Real techniques

RT 400 Blush Brush

Blush Brush on ollut vakiokäytössäni lähinnä aurinkopuuterin levittämisessä. Nimensä mukaisesti tämä soveltuu tietysti myös poskipunan levitykseen ja oikeastaan kaikkien puuteristen tuotteiden levitykseen. Tämä on kooltaan keskikokoinen ja soveltuu siksi todella moneen. Sivellinpää on todella pehmoinen ja sillä saa puuteriset tuotteet levittymään todella hyvin! Siveltimen hinta on tällä hetkellä 12,40€ (15,50€) ja se on myynnissä *täällä. Tästä suurempi versio on *Powder Brush.

RT 301 Base Shadow Brush & RT 300 Deluxe Crease Brush

Kaksi viimeistä sivellintä myydään settinä, joten esittelen ne tässä saman otsikon alla. Nämä ovat luomivärisiveltimiä, mutta näitä voi myös käyttää monella tapaa. Deluxe Crease Brush on mainio sivellin paitsi luomivärin häivyttämiseen niin myös peiteaineen levittämiseen esimerkiksi tummille silmänalusille. Pehmeät harjakset levittävät myös voidemaiset tuotteet siis super hyvin. Base Shadow Brushin sivellinpää on kapeneva ja soveltuu tosi hyvin luomivärin levittämiseen koko luomelle. Se on juuri sopivan kokoinen ja soveltuu kyllä ihan kaiken kokoisille silmille. Nämä kaksi sivellintä myydään siis edullisena settinä ja sen hinta on tällä hetkellä 10,32€ (12,90€) ja se on myynnissä *täällä.

Real techniques

Vinkkaan vielä yhdestä hyvästä Real Techniques -sivellinsetistä, joka sisältää melkein kaikki suosikkini samassa paketissa. *Everyday Essential on hyvä ja edullinen setti, jolla pääsee hyvin alkuun. Tämä on myös mahtava lahjaidea vaikka aloittelevalle meikkaajalle. Setti sisältää 4 sivellintä ja yhden meikkisienen. Setin hinta on tällä hetkellä 19,92€ (24,90€).

 

Mikä on sinun lempisivellin?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

TOP 5: Suosikki meikkituotteeni

TOP 5: Suosikki ihonhoitotuotteeni

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Kommentit

 • Sissi

  Mulla on myös poskipunasivellin ja setting brush päivittäin käytössä. Lisäksi irtopuuterisivellin ja meikkisieni ovat aivan ässiä!

   0
  • Sonja Suomela

   Mulla jääny vielä toi meikkisieni kokeilematta. Tykkään levittää meikkivoiteen siveltimellä, mut voishan ton sienenki testata 🙂

    0
 • Maisa

  Itselläni ei ole juuri siveltimistä kokemusta, koska en juurikaan meikkaa tai ainakaan tarvitse sivellintä mihinkään.

   0
 • Anna

  En kiinnitä kovinkaan huomiota siveltimiini, ostan jos jonkun tarvitsen 😀

   0
  • Sonja Suomela

   Näissä taitaa olla kahta koulukuntaa että toiset käyttää ja toiset ei 🙂

    0
 • Marjut

  Kovin vähän käytän siveltimiä, mutta hyvät vinkit on aina tarpeen 🙂

   0
  • Sonja Suomela

   Kiva, jos tästä on jotain hyötyä! Itsekin tutustuin siveltimien käyttöön pikku hiljaa 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.