VALIKKO
6.4.2017 08:56

⭐️Maailman helpoimmat kuppijuustokakut! ⭐️

 

Rupesi tekemään mieli leipoa ja rupesi tekemään mieli juustokakkua. Mitä siinä tilanteessa voi muka muuta tehdä, kuin käpötellä kauppaan hakemaan tarvikkeita ja alkaa tekemään?

 

Kakkusiin tarvitsee:

– kuohukermaa 2,5dl (itse laitoin 2dl)

– 300g maustamatonta tuorejuustoa

– 1rkl sitruunamehua

– 1tl vaniljasokeria

– 1dl tomusokeria

– keksejä, mitä haluatkin, itse käytin omia lemppareitani, appelssiinileivoskeksejä.

Lisäksi jonkinlaisia kuppeja, laseja, tai vaikka tyhjiä pilttipurkkeja, joihin kokoat annokset! Ja halutessasi koristeita, itse laitoin rouhittua tummasuklaata.

Vaahdota kuohukerma. Sekoita muut ainekset (mutta ei keksejä) keskenään ja nostele kerma niiden joukkoon varovasti, mutta kuitenkin niin, että ainekset sekoittuvat tasaisesti. Kuin helppoa!

 

Kokoamisessa sitten mielikuvitusta. Voit laittaa keksin pohjalle ja latoa sen päälle kakkuainesta. Tai sitten tee niinkuin minä, laita ensin kakkua, sitten keksi ja isompi kerros kakkua päälle, lopuksi vielä yksi keksi koristeeksi

ja rouhittua tummasuklaata.

 

 

 

Tää on kyllä ihana ällömakee ja niin hyvä kahvin kanssa!

Ja voin sanoa, että oli hyvvää! Mikä parasta, ei liivatetta! Ja tästä saa helposti gluteenitonta vain vaihtamalla keksit gluteenittomiksi!

 

”6/5”  -Jani

Kommentit

  • HerkkuineN

    Wau. Ja nam.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.