VALIKKO
6.6.2018 20:08

5 erilaista käyttötarkoitusta Hamam -pyyhkeelle!

Kaupallinen yhteistyö: So Pretty

Monikäyttöiset hamam-pyyhkeet ovat nyt IN. Eivätkä suotta! Nuo monikäyttöiset tilaihmeet soveltuvat niin moneen, että vain mielikuvitusta kehiin! Kaiken tämän lisäksi ne ovat kauniita, ja sopivat hyvin moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen. Kokosin viisi erillistä vinkkiä siihen, mitkä itsestäni ovat parhaat käyttötavat. Pyyhkeet saatu SoPretty nimisestä kaupasta. SoPretty kannattaa laittaa seurantaan sekä Facebookissa, että Instagramissa, sillä heillä on jatkuvasti hyviä tarjouksia ja kilpailuja !

Piknik -viltti

Kuvittele, miten helppoa. Pyyhe on niin kevyt ja menee pienelle rullalle, että se on mukava kuljettaa mukana. Nappaan pyyhkeen aina vaan reppuun muiden tavaroiden joukkoon, ja viiletän puistoon istumaan.

Osaksi sisustusta

Pyyhe sopii myös ihan sisustuskäyttöön! Nappaa pyyhkeestä paksumpi malli, ja laita se sohvalle viltiksi. Pyykeissä koko on reilu, joten sen alle mahtuu hyvin köllöttelemään. Tai mikset vaikka laittaisi sitä pöytäliinaksi? Mutta kannattaa varoa, hapsut houkuttelevat hyvin kissoja!

Pyyhe

No se, mihin tämä on kai alun perin oikeasti tarkoitettu. Pyyhkeeksi. Kävimme Janin kanssa uimassa kylpylässä, ja nappasin hamamin reppuun uikkareiden seuraksi. Ihan ensimmäisen huomion tein siinä, että vau, miten vähän tilaa tämä vie froteepyyhkeeseen verrattuna. Toinen huomio tuli siitä, miten imukykyinen, ja nopeasti kuivava pyyhe tosissaan on. Luulin niitä mainospuheiksi, mutta totta joka sana!

Kesäasu

Hamam sopii hyvin myös asusteeksi. Itse kietaisen sen huiviksi kaulaan kylmemmällä ilmalla, mutta olen myös nähnyt ja kuullut, että pyyhkeen voi taitella rantavaatteeksi vaikka uikkareiden päälle. Sekä hamam käy myös ihan päähän huiviksi!

Supersankarin viitta

Siis tähän pyyhkeet pääsivät heti ensimmäisenä, kun ne paketista avasin. Aikas täydellisiä supersankariviittoja, pahikset varokaa !

Rakastuin pyyhkeisiin niin, että haluan uudistaa koko pyyhekaappimme näihin. Miettikääs sitäkin, kun nämä on niin tilaihmeitä ja menevät pieniksi rulliksi, miten vähän ne vievät kaapeista tilaa. Ja kaiken lisäksi miellyttävät silmää. Kuvat nappasi ihana Heta Kaikenkirjava päiväkirja -blogista !

Mihin sinä käyttäisit/käytät hamam -pyyhettä?

Tsemppiä loppuviikkoon toivottelee
Rakkaudella Henna

Kommentit

 • NelliL

  Viitta on niin paras 🙂 Meillä viittoja tehdään ihan mistä tahansa. Rautaviitta tehdään tavallisesta peitosta 😀

   0
 • Anniina

  Kivoja kuvia 🙂 Hamam-pyyhkeet on kyllä nättejä, mä ostin yhden Bosnian reissulta vuosi sitten. Se on ollut lähinnä piknik-vilttinä, mutta käyttöä tulee varmasti myös sisällä vilttinä tai vaikka pöytäliinana.

   0
 • Tuula / Tuula's life

  Kiva postaus! Turussa on viehättävä afrikkalainen kauppa ”Tyttö ja Vuohi”, jossa myydään noita Hanam -pyyhkeitä. Pitäisi varmaan ostaa tuollainen kesäksi. Kiitos vinkistä. Sopivat moneen.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.