VALIKKO
9.1.2018 09:28

9x hyvä mieli !

Nämä on näitä pieniä ihania asioita, jotka vaikuttavat suuresti jaksamiseen ja mielialaan. Näistä mä tykkään, ja nämä ovat olleet kivoja lähiaikoina!

Bujoilu. Kerrankin päätin olla ottamatta paineita tästä ja väsäsin bujon ihan vain blogille ja käsitöille. Tiiättekö, toimii! Ja vieläpä ihana vaaleanpunainen vihko pisteillä! Ja kaveriksi kylkeen kukkakuosimuistikirja kaikelle muulle töhertelylle. Nää tarvitsen oikeasti !

Askartelu. Ja askartelutarvikkeiden hamstraaminen. Saatoinpas ostaa Tigeristä neljä pussillista erilaisia puuhelmiä ja korviskoukkuja. Ja koristeteippejä. Ja saatoinpas eilen väkertää itselleni korvikset. (Kannattaa katsoa @rakkaudellahenna Instagramista)

Bloggaaminen. Bujon ja uuden energian myötä on ihan taas eri fiilis koko tähän touhuun! Paljon kaikkia kivoja juttuja tulossa! Tästä tulee hyvä mieli !

Ystävien seura. Ikuisuussuosikki. Pätettiin parin ystävän kanssa alkaa tekemään kaikkea, mitä ei normaalisti tehtäisi.

Vaaleanpunainen neule. Tästä tuli myös ikuisuussuosikki! Tämä ja tummansiniset farkut, oijoi!

Tehtäväkirjat. Postista on tulossa yksi ihana ja kirjakaupasta ostin toisen. Meditointia, ohjeita ja ideoita. Tukee tämän vuoden teemaa, Henkistä hyvinvointia. 

Kirjasto. Oikeasti, mulla oli tässä vuosi väliä, etten käynyt ollenkaan kirjastossa. Vapauttava tunne oli mennä uudestaan ja huomata, että olin unohtanut pin-koodini. No se ei itseasassa. Käynti oli taasen mukava ja muutama teos tarttui mukaan. Eli pakko käydä toistekin! Eli tästä ideaa, miten saada itsensä kirjastokoukkuun; Lainaa jotain, niin se on pakko käydä palauttamassa. Ja lainaa samalla jotain uutta. Kehä on valmis.

Työpöytä.  Saattaa kuulostaa nyt hyvin hassulta. Mutta en voi työskennellä missä tahansa. Vaadin sen oman tilan, mihin voin levittää ja kasata tavarat omien mieltymysten mukaan niin, ettei niitä välttämättä tarvitse siivota heti pois. Oma järjestys, paras järjestys.

Musiikki. Hyvä musiikki. Toisaalta, miksi kuuntelisin huonoa. Oli taukoa musiikista ja musiikin kuuntelusta jo hetken. Laulamisesta ja kaikesta. Pitäisi ukulelekin kaivaa pitkästä aikaa esiin! Musiikki on kuitenkin yksi keino hengittää.

 

Mikä on ollut sun mielestä kivaa lähiaikoina? Kerro se mullekin kommenteissa! Haluan fiilistellä myös sun kivoja juttuja! 

 

Kommentit

 • Jenna

  Ihana postaus <3 Mäki tykkään tällä hetkellä tosi paljon vaaleanpunaisesta vaatteissa 🙂

   1
  • Henna Haarala

   Niinpä! Ja ihanaa on, että pastelliset sävyt tulee nyt keväällä myös sisustukseen muotiin !

    0
 • Helmi

  Ihania nuo jutut, itselläni on aika samankaltainen lista! Bujoilu, bloggaaminen ja musiikki ovat tällä hetkellä aika pinnalla 🙂 Lisäksi tällä hetkellä kivaa on päivien lisääntyvä valoisuus, uusi ihana nukkamatto johon varpaat uppoavat ja seesteisyys mielenterveyden kanssa (vaikka ihan jäätävä krooninen stressi onkin seurana koko ajan).

   1
  • Henna Haarala

   Oi valo, niinpä!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.