VALIKKO
8.7.2017 12:36

Blogiluettavien top 3

Vaikka videoblogit jyräävät tällä hetkellä, ja tuntuu, että kukaan ei lue enää blogeja, on niillä silti aina paikka minun sydämessäni. Voisin vetäistä tähän Kun minä olin nuori -kortin. En sitä silti tee. (ja kyllä, olen edelleen nuori.)

Blogeissa sekä vlogeissa yhteistä on se, että niitä seurataan yleensä tekijän persoonan takia. Kun tekijällä on mielenkiintoinen persoona, jonka antaa näkyä tekeleistään, kiinnotaa se ihmisiä.

Minulla, kuten varmasti monella muullakin, on muutamia ihan suosikkeja blogeja. Tahtoisin esitellä teille niistä muutaman suosikkini. Oikeastaan top kolmosen! Jos blogeja lueskelen nämä ovat oikeastaan aina auki edessäni, ja selaan näiden kolmen väliä.

Ihan ehdoton suosikkini on Aamukahvilla. Pidän hyvin paljon Henriikan tavasta kirjoittaa. Välillä sitä lähtee ihan liikaa mukaan teskteihin ja uppoaa syvälle. Pidän myös kovin paljon blogin seikkailunhenkisyydestä, ja siitä, että välillä voi ihan vain köllähtää sohvalle. Parhaimpia postauksia ovat ehkä kuitenkin tempaukset. Blogin kuvat ovat ihanan valoisia, ja värisävyt miellyttävät silmää. Pidän myös siitä, että kirjoittaja on erään lopettaneen lempibändini jäsenen vaimo. Fanitan siis koko pariskuntaa.

 

Toisena kovana tulee melko uusi tuttavuus, Muita ihania.  Törmäsin ensimmäisenä postaukseen kukkaseppeleen teosta. Ja siitä se sitten lähti. Parhainta blogissa on visuaalinen ilme, ja kekseliäät kuvat. Sekä ah niin ihanat ompelukset, askartelut ja neuleet!

 

 

Kolmantena tämän hetken suosikkina täytyy mainita Nelli Kenttä. Nellissä ja Nellin blogissa iskee tyyli. Nelli on myös yksi lemppareista Instagramissa. Oikeastaan, Nelissä iskee juuri enemmän tuo Instagramin puolelle tuotettu sisältö. Suosikkeja siis sekä blogeissa, että instagramissa. Muistan lukeneeni Nellin blogia jo joskus bloggeriaikanani, ja nyt löysin blogin uudestaan.

 

Onko sulla suositella jotain vastaavanlaisia visuaalisesti kauniita ja ehkä jopa käsityö- ja askartelupostauksia sisältäviä blogeja? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.